Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja tramita en 2020 un total de 291 sol·licituds de la targeta d'FGV per a pensionistes, jubilats i persones amb diversitat funcional

El nombre de beneficiaris s'ha multiplicat per cinc des de 2015.

'TRANSPORT' 6 de març de 2020

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria bonificarà enguany amb la targeta FGV a 291 ciutadans i ciutadanes pensionistes, jubilats i persones amb diversitat funcional amb un 65% o superior.

La iniciativa municipal ha permés quintuplicar el nombre de persones beneficiàries des de 2015, passant de les 55 a les 291 de 2020. Només durant aquest any s'ha registrat un increment del 19% respecte a 2019.

A partir de l'1 de maig, el col·lectiu de pensionistes, jubilats i diversitat funcional amb un 65% o superior ja podrà viatjar amb la “Targeta anual Sense Contacte” per a desplaçar-se per la xarxa de Metrovalencia i tramvia.

Aquesta ajuda és fruit del conveni de col·laboració subscrit entre l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana que permet bonificar a determinats col·lectius del municipi amb importants descomptes en la targeta de transport d'FGV.

Aquest acord, que pretén fomentar l'ús del transport públic ferroviari i tramviari, beneficiarà concretament als jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional igual o superior al 65%. L'any passat, un total de 158 persones es van beneficiar de l'ajuda municipal.

Per al regidor de Transports i Mobilitat, Rafa Gómez Sánchez. “La resposta de la ciutadania a aquesta iniciativa ha sigut molt positiva. L'elevat nombre de sol·licituds, 291 enguany, és un bon símptoma de la labor de promoció i conscienciació de l'ús del transport públic entre els nostres veïns i veïnes”.