Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Un total de 158 veïns de Riba-roja es beneficiaran de descomptes en els seus desplaçaments de metre i tramvia, un 20% més que en 2016

La mesura afecta el col·lectiu de jubilats, pensionistes i discapacitats amb una minusvalidesa igual o superior al 65%.

'TRANSPORT' 22 de febrer de 2017


La regidoria de Transports de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha tramitat enguany un total de 158 sol·licituds per a l’obtenció de descomptes en la xarxa de transport públic de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, dels quals 103 són renovacions i 55 corresponen a altes noves.

‘En dos anys hem duplicat el nombre d’usuaris. L’any passat rebem 135 sol·licituds pel que l’increment ha sigut d’un 20%, açò es deu al fet que hem realitzat una millor campanya informativa i hem incrementat els terminis de presentació d’instàncies a fi de que els col·lectius afectats tingueren més temps de presentar la documentació’, assegura Rafa Gómez. Regidor de Transports.

Esta iniciativa és fruit del conveni subscrit entre l’Ajuntament de Riba-roja de Túria i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, pel qual es bonifica a determinats col·lectius del municipi amb importants descomptes en la targeta de transport de FGV.

En concret, este acord, que pretén fomentar l’ús del transport públic ferroviari i tramviari,  beneficiarà concretament els jubilats, pensionistes i discapacitats amb una minusvalidesa igual o superior al 65%.

Enguany s’ha mantingut el mateix preu que el passat exercici. Els jubilats i pensionistes han abonat 70€. Per a cònjuge sense cap prestació i la parella dels quals també haguera sol·licitat la targeta de FGV, la quantitat abonada ha sigut 60€, igual que per a les persones amb la discapacitat indicada.

A principis de maig es notificarà a tots els beneficiaris perquè passen a arreplegar la targeta per Registre d’Entrada, mentres que als usuaris que renoven la bonificació a partir del 15 de maig se’ls reactivarà la targeta perquè puguen fer ús de la mateixa per tota la xarxa de transport de FGV

El període de validesa del bo serà d’un any.