Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Un total de 318 alumnes disfruten este mes de juliol de l’Escola d’Estiu Municipal

La iniciativa té un caràcter inclusiu i contempla la participació d’escolars amb diversitat funcional i un altre tipus de problemàtica social.

'EDUCACIÓ' 13 de juliol de 2017

El col·legi Cervantes i l’Escola Infantil Municipal Riu Túria acullen a més de 300 alumnes per motiu de l’Escola´d’Estiu 2017. Es tracta d’una escola inclusiva, on també tenen cabuda els xiquets amb diversitat funcional. Enguany, com a novetat, l’escola ha dividit per temàtiques. Cada setmana, els monitors desenrotllen amb els alumnes i les alumnes una temàtica diferent; esport, tolerància, medi ambient i expressió artística, musical i corporal.

“L’escola pretén ser un espai per als jóvens on puguen conviure, perquè és per a tota la població i es tracta de convivència global", ha destacat Miquel Castillo, regidor d’Educació. D’altra banda el regidor de Benestar Social, Rafa Gómez ha fet insistència en el fet que l’escola oferix les mateixes oportunitats a tots per igual, incloent-hi als xiquets tant amb discapacitat com amb dificultats econòmiques i socials. “Volem trencar les barreres no sols físiques, sinó també de gestió i separació de col·lectius”, ha afegit.

Este és el desé sext any que el municipi facilita a les famílies amb xiquets de 0 a12 anys la possibilitat de conciliar la seua vida laboral amb la familiar de les persones de Riba-roja de Túria. Des del passat 1 de juliol, els xiquets de primària disfruten de tallers sobre cuina, música, manualitats, màscares, modelaje o papiroflèxia.

Però també tenen temps per a aprendre anglés, fer deures i practicar esport. A més, disfruten del servici de la piscina municipal, a la que acudixen amb regularitat perquè els alumnes puguen realitzar activitats aquàtiques.

Com cada any, l’Ajuntament oferta el servici de menjador. De 13:30 fins a les 15:00, els xiquets que necessiten quedar-se a menjar poden fer-ho en les instal·lacions que facilita l’escola.