Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja connecta amb carril bici les instal·lacions esportives i els centres educatius del municipi

L'Ajuntament executa obres d’accessibilitat, asfaltat i ampliació del cementeri municipal

'URBANISME' 1 de juliol de 2016


L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, junt amb la regidor d’Urbanisme, Teresa Pozuelo i l’enginyer tècnic, Javier Vidal han supervisat este matí les obres d’accessibilitat, ampliació del cementeri municipal, asfaltat d’alguns vials així com els últims trams del carril bici que l’Ajuntament ha executat recentment en el municipi.

Esta última obra, executada fins a la data al 80% ha permés connectar, per mitjà de 2.467 metres lineals de ciclovía tot el nucli urbà, des de la urbanització València La Vella fins al Poliesportiu de La Mallà, passant per tots els centres educatius i zones esportives del municipi com el pavelló cobert o el Complex Esportiu La Mallà.

Amb esta mesura, l’Ajuntament pretén fomentar l’ús del transport públic en el municipi, alhora que està estudiant la possibilitat de limitar la velocitat a 30 quilòmetres per hora i obligar els vehicles de motor a conviure amb les bicicletes.

En esta línia, l’Ajuntament ja va instal·lar fa uns mesos aparcabicis en diferents zones del municipi per a facilitar als usuaris l’accessibilitat i mobilitat entre els principals edificis públics, com l’Ajuntament, el Centre d’Informació Juvenil o la Policia Local, entre altres.

Aprofitant esta nova infraestructura s’han condicionat zones frontereres al carril bici que estaven degradades adequant voreres de vianants o zones d’aparcament per a millorar l’accessibilitat dels usuaris.

Paral·lelament, la regidoria d’Urbanisme està executant l’asfaltat d’alguns vials del municipi que presentaven major estat deteriorament pel continu pas de vehicles com és el cas del c/ Sagunt o c/Toledo, i la millora de voreres concretament en el c/Rei En Jaume.

També s’estan realitzant obres en el Cementeri Municipal per a incrementar la seua capacitat amb 136 nínxols i 60 columbaris. La seua creació servirà per a donar resposta a una important demanda d’usuaris que des de fa temps porten esperant la seua construcció per a depositar les cendres que ara reposen en algun nínxol del cementeri.