Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria recupera una parcel·la de 15.000 metres quadrats en l'àrea del Gallipont per a destinar-la a zona verda

El consistori atén una petició històrica dels veïns d’esta zona residencial.

'URBANITZACIONS' 28 de novembre de 2018

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha recuperat una parcel·la de 15.620 metres quadrats ubicada en la urbanització del Gallipont abandonada des de fa més de vint anys i que ara es destinarà com a ús dotacional i zona verda per als més de 300 veïns que habiten actualment en esta partida residencial situada en el nord del terme municipal.  

L’acord de recuperació és fruit de la decisió del ple municipal de portar avant un projecte que contempla l’habilitació d’una zona verda dotacional en la que està previst dotar-la de diverses àrees per als distints segments d’edat possibles. La solució adoptada per l’equip de govern actual -format pel PSPV, Compromís i Esquerra Unida- ha comptat, a més, amb el suport del grup municipal de Ciutadans i l’abstenció del Partit Popular i Riba-roja Pot.

La decisió municipal compta amb l’informe favorable del Consell Jurídic Consultiu que exigix l’actual legislació vigent en este tipus de casos que permetrà a l’Ajuntament de Riba-roja de Túria cristal·litzar una demanda històrica per part dels veïns de Gallipont i les àrees residencials adjacents sobre la necessitat d’ubicar una zona dedicada com a zona verda.

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha subratllat que este projecte "és una demanda dels veïns que arriba amb 20 anys de retard. Finalment s’ha  actuat des de l’Ajuntament per a transformar esta zona oblidada de Gallipont en un lloc de reunió i de vertebració de les més de 300 persones que allí viuen".