Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Valencia Negra en el Castell

3 de maig de 2017


Durant els dies 5 i 6 de maig es duran a terme diverses activitats en el Castillo de Riba-roja en el marc d’este festival.
València Negra és un festival literari i cultural que reunix cada any a desenes de creadors, majoritàriament escriptors, entorn del gènere negre, en disciplines artístiques relacionades amb el cine, teatre, música, còmic, fotografia i la gastronomia. Una de les seues particularitats és que compta amb multitud de seus per tota la ciutat de València.
Durant el mes de maig es desenrotllarà la seua V edició on hi ha programades al voltant de 70 activitats. Com a novetat, enguany, el festival pretén expandir-se fora de València, ubicant una de les seues seus en el Castillo de Riba-roja de Túria.
Per a tots els amants del gènere negre, i la literatura en general, els invitem a participar de les següents activitats que tindran lloc en el Castillo.

Divendres 5 de maig
Projecció del film “Drive” a les 19:30 hores
Sinopsi: Drive (2011). Director: Nicolas Winding Refn. 100 minuts. Entrada lliure Durant el dia, Driver (Ryan Gosling) treballa en un taller i és conductor especialista de cine, però, algunes nits de forma esporàdica, treballa com a xòfer per a delinqüents. Shannon (Brian Cranston), el seu cap, que coneix bé el seu talent al volant, li busca directors de Cine i televisió o criminals que necessiten al millor conductor per a les seues fugues, emportant-se la corresponent comissió. Però el món de Driver canvia el dia en què coneix Irene (Carei Mulligan), una guapa veïna que té un fill xicotet i al seu marit en la presó.

Dissabte 6 de maig
12:00 hores: CRIMS DEL TÚRIA. Xarrada amb Teresa Domínguez i Bernardo Carrión.
13:00 hores: CRIMS LITERARIS D’ACÍ. Xarrada amb Julio C. Cano, Xavier Aliaga i Anabel Botella amb la presentació de Bernardo Carrión. Tres narradors de la Comunitat ens detallen les seues armes literàries per a narrar el crim en les nostres fronteres. On estan els límits de la nostra ficció?

Si desitges apuntar-te a alguna d’estes activitats has d’inscriure’t punxant ací
Més informació sobre el festival València Negra punxant ací