Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Ximo Puig visita l'empresa Plastic Omnium a Riba-roja, amb una xifra de negoci de 650 milions d'euros

El president de la Generalitat i l’alcalde es reunixen amb empresaris de l’Oliveral i el PLV.

'POLÍGONS INDUSTRIALS' 3 de gener de 2017

El president de la Generalitat, Ximo Puig acompanyat per l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga i membres de la corporació municipal ha visitat AMIDE, l’Agència Municipal d’Inversions i Dinamització Empresarial.

Durant la seua visita a les instal·lacions, Raga li ha informat dels projectes i de les inversions que el govern municipal té previst desenvolupar en el Polígon L’Oliveral, que compta amb una extensió de 6 milions de metres quadrats, dels quals un 10% es troba en l’actualitat per desenvolupar. Entre estos projectes figura la creació d’un gran centre empresarial de 12.000 m2 destinat, entre altres funcions, a la formació.

Després de la visita a AMIDE, s’han traslladat a les oficines que el PLV, Parc Logístic València disposa a Riba-roja.

El president de la Generalitat, qui ha definit Riba-roja com una de les plataformes logístiques més importants de la Comunitat Valenciana, ha destacat  ‘l’aposta per una economia que ha passat de l’especulació a l’economia de la innovació’ i ha anunciat que ‘s’aprovarà enguany la primera Llei de Polígons Industrials, que posarà de manifest el compromís de les administracions públiques en la industrialització’, facilitant l’establiment d’un conjunt de serveis de qualitat en les zones industrials.

Per la seua banda, l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga ha destacat l’àrea industrial de Riba-roja per la seua ‘ubicació estratègica junt a l'A3 i el by pass’ el que ha facilitat, destaca ‘la inversió de multinacionals americanes en el parc industrial logístic’.

Raga ha matisat que ‘la trobada mantinguda amb els empresaris del polígon demostra la bona sintonia que existix amb el govern i el canvi de rumb cap a on volem portar la política econòmica’. Entre les demandes al president per part dels empresaris destaca la necessitat de desenvolupar un pla de mobilitat en el polígon, que facilite els desplaçaments dels treballadors als seus centres de treball.

La visita ha finalitzat en l’empresa Plastic Omnium, el domicili social de la qual a Riba-roja alberga tota l’activitat de l’empresa a Espanya repartida en les seues dotze fàbriques i té una xifra de negoci d’al voltant de 650 milions d’euros.

No obstant això, la fàbrica de Riba-roja alberga la divisió de Medi Ambient, dedicada a la gestió de residus en origen, en la que treballen prop de 35 persones, mentres que el centre d’Almussafes, el segon de Plastic Omnium a la Comunitat Valenciana, està a Almussafes, i està dedicat a equipaments i mòduls de carrosseries.

Recentment, Plastic Omnium ha adquirit la multinacional francesa Faurecia, dedicada a la fabricació de paracolps, de la divisió d’automobilisme.