Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

El Conservatori Professional Municipal de Riba-roja tria el musical Annie per al seu concert de fi de curs en el seu XXV aniversari

En la posada en escena participen 70 alumnes/as de totes les especialitats instrumentals del Conservatori

'EDUCACIÓ 10 de juny de 2016


L’Auditori de Riba-roja acollirà demà a les 19:00 hores la presentació del musical Annie, com a Concert de fi de curs del Conservatori Professional Municipal de Música de Riba-roja de Túria.

Es tracta de l’última aposta coral de l’entitat educativa en què intervindran música i veus en directe, direcció d’escena professional i la participació d’alumnes de cor i cant i de professors del conservatori.

Amb Annie, el Conservatori de Riba-roja, dóna continuïtat a una llarga trajectòria de projectes escènics vinculats a la música coral, iniciada en 2009 amb "Rebel.lio a la Cuina" seguida de, "Transatlàntida" en 2010, "Et regalaré tots els estavelles del cel" en 2011 "El Ratolí Electrònic" en 2012, "El vestit del rei" en 2013, "Suite de Mar" en 2014 e "Història d'un regal" en 2015.

Per a Cristelle Pleyers, Cap d’Estudis i professora de Cor "enguany és el nostre XXV Aniversari i hem volgut celebrar-ho amb el muntatge i estrena del musical Annie, on participen 70 alumnes/as de totes les especialitats instrumentals del Conservatori sota la direcció d’escena de Núria Martín Torre".

Amb les Cantates escèniques i ara amb el musical Annie, des del Conservatori de Música de Riba-roja de Túria, es pretén oferir experiències motivadores a l’alumnat, que  faciliten la seua formació integral com a músics. A través de la veu xiquets/as i jóvens són capaços d’experimentar i assimilar conceptes que més tard els seran especialment útils en la seua trajectòria acadèmica i professional.