Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8
  • Imprimir

Preinscripció Escola dels Conservatoris de Música i Dansa curs 2018-2019

(1)
L'Ajuntament de Riba-roja del Túria facilita la informació relativa al procés de preinscripció en l’Escola dels Conservatoris de Música i Dansa per al curs 2018/2019.

'EDUCACIÓ' 26 d'abril de 2018

(id: 9025)

 

 

S’obri el període de preinscripció per l’alumnat de nou ingrés de música o dansa o pels que sol·liciten iniciar una especialitat instrumental per primera vegada. A continuació es detallada la informació relativa per  tramitar la preinscripció.

1. Preinscripció. Alumnat de nou ingrés o que sol·licita per primera vegada especialitat instrumental.

Tràmit Període
Entrega de la sol·licitud de preinscripció. Des del 26 d’abril
Publicació d’horaris 21 de maig
Publicació orde de matrícula sense instrument a partir del 23 de maig*
Publicació orde de matrícula amb especialitat instrumental a partir del 14 de juny*
* L’admissió de nous alumnes està condicionada a la disponibilitat de places vacants. A partir de la data indicada, progressivament, es publicaran llistats d’admesos per matèries, cursos o especialitats. En tots els casos, des de la secretaria del centre avisaran per telèfon, SMS o correu electrònic als sol·licitants per informar del dia de matriculació.

Tota la informació es publicarà en www.ribarroja.es

Informació addicional per a la preinscripció:

a) S'admetran les preinscripcions via e-mail. Per a açò, s'haurà d'enviar el formulari a conservatorio@ribarroja.es indicant en Assumpte: Preinscripció.
b) El formulari de preinscripció es pot descarregar en www.ribarroja.es/tramits/emd o sol·licitar en la secretaria. La versió en Word es pot emplenar, guardar i enviar per mail.
c) Els alumnes amb coneixements previs hauran de comunicar-ho en lliurar la preinscripció. Abans de ser admesos se'ls convocarà a una entrevista o prova de nivell per a situar-los en el curs més adequat.
d) La formalització de la matrícula i elecció d'horaris/torns s'establirà, per ordre de recepció de les sol·licituds, cursos i/o nivells en funció de les places vacants disponibles. En les especialitats amb molta demanda es podrà realitzar una prova d'aptituds.
e) Quan no siga possible atendre totes les sol·licituds en una determinada especialitat, s'oferirà la possibilitat de conèixer un altre instrument mitjançant una classe pràctica.
f) Si teniu dubtes per a indicar l'assignatura, matèria o curs consulteu en la secretaria del centre.