Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

El programa educatiu municipal OBRIM PORTES guanya adeptes dia a dia

Uns 280 persones utilitzen semanalment les instal.lacions dels patis d´Infantil i Primària

'EDUCACIÓ' 25 de juny de 2018

Una mitjana de 68 famílies usen setmanalment el pati d'Infantil del Col·legi Cervantes dins el programa «Obrim Portes». El seu parc i les seues instal·lacions són un important atractiu per a les famílies de la zona que l'usen com un parc públic més. Amb l'avantatge d'estar vigilat constantment pels monitors i monitores del programa.

De la mateixa manera el pati de Primària, que també s'obri per les vesprades, quan acaben les classes, rep una assistència mitjana setmanal d'uns 150 xiquets i xiquetes, per a jugar en les seues pistes d'esport o, simplement, jugar a l'ombra.

Sense dubte, els patis del col·legi Cervantes són els més visitats del programa, per la seua situació estratègica, estan al centre del casc urbà. Però altres espais que també s'obrin cada dia per al gaudi de la joventut i la infància, també es fan servir d'una manera asídua per la xicalla. Els camps d'esports de l'IES Pla de Nadal, estan rebent una mitjana d'uns 90 xavals i xavales, cada setmana per utilitzar les pistes.

Potser, el pati del col·legi Eres Altes, que no està tan cèntric i és més desconegut pels xiquets i xiquetes que no van al col·legi, és el menys utilitzat. Uns 40 usuaris setmanals, ve essent la mitjana d'utilització.

Unes 280 persones usen setmanalment els patis de primària i Secundària, oberts cada vesprada, dins el programa «Obrim Portes», i unes 70 famílies el d'Infantil.

“Aquest programa es tot un èxit per diverses raons: per l'ús dels patis, per l'amplicació dels punts de socialització de la nostra infància, de l'adolescència i de les famílies amb xiquets i xiquetes fins a sis anyets. Ara, que ha acabat el col·le, potser aquests espais es revaloritzen més encara. Fins a finals de juliol estarà en marxa el programa”, assegura el regidor d´Educació, Miquel Castillo

Els horaris d´obertura son: CEIP Cervantes (Infantil) de dilluns a divendres de 18:00 a 20:00 hores; Cervantes (Primària), de dilluns a dijous de 18:00 a 20:00 hores i els dissabtes d´11:00 a 13:00 hores, CEIP Eres Altes de dilluns a dijous de 18:00 a 20:00 hores i els dissabtes d´11:00 a 13:00 hores, i el IES Pla de Nadal de dilluns a divendres de 17:30 a 19:30 hores.