Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

José Huertas obri la seua companyia a la professionalització dels jóvens en el Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-roja de Túria

La prova d’admissió tindrà lloc el dissabte 22 de setembre en el Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-roja a les 10:30 hores.

'EDUCACIÓ I CULTURA' 19 de setembre de 2018

La companyia Mediterráneo del prestigiós ballarí, coreografie i director José Huertas, que el passat mes de juliol va firmar un Conveni de col·laboració amb el Conservatori Municipal de Dansa de Riba-roja de Túria, obri les seues portes a tots aquells jóvens que vullguen professionalitzar-se en el món de la dansa.

La companyia resident del Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-roja de Túria convoca ballarins i ballarines de dansa espanyola i flamenc per a formar part de la Plataforma Artística de Riba-roja de Túria (P.A.R) durant la temporada 2018-2019.

P.A.R és un curs de postgrau, orientat a la inserció laboral en què a més del treball diari en la companyia, s’oferixen distintes activitats com a tallers, seminaris, conferències, pràctiques escèniques i creació de coreografies amb la participació de grans professionals.

“Volem donar una oportunitat als ballarins i ballarines que vullguen enriquir les seues capacitats i adquirir majors coneixements en distints estils de dansa, comunicació i desenvolupament corporal per a aconseguir més experiència i tindre una altra perspectiva quant al seu futur professional”, assegura José Huertas.

El pròxim 22 de setembre a les 10:30 hores es presenta en el Conservatori de Riba-roja de Túria la primera de les distintes activitats artístiques que pensa dur a terme José Huertas durant esta nova estapa: El Curs de Postgrau de Dansa Espanyola i Flamenc on els jóvens graduats tindran l’oportunitat de viure el seu dia a dia en una Companyia de Dansa i aconseguir, així, l’experiència i evolució necessària de les ensenyances acadèmiques en matèria artística i escènica.

Classes, assajos, estudi del repertori, creacions, actuacions i en definitiva, posar en valor tots els coneixements acadèmics obtinguts durant els anys d’estudi permetran a l’alumnat adquirir la suficient experiència laboral de cara a un futur artístic com a ballarins o bé per a descobrir qualsevol dels molts oficis i professions que s’impliquen en el dia a dia dins d’una companyia.

Els interessats hauran de realitzar la inscripció en el correu: parjosehuertas@gmail.com fins al 21 de setembre, enviant dades personals i un breu currículum.