Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Concurs de Betlems i Exteriors 2022

'TRANSPARÈNCIA, GOVERN OBERT I PARTICIPACIÓ CIUTADANA' 7 de desembre de 2022

Com tots els anys, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria a través de la Regidoria de Participació Ciutadana llança el CONCURS DE BETLEMS I EXTERIORS 2022. Aquest concurs anual s'enquadra dins de la programació anual de l'àrea de Transparència, Govern Obert i Participació Ciutadana per a l'any 2022 de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, es convoca Concurs Betlems I EXTERIORS 2022 l'objectiu dels quals és fomentar i dinamitzar la participació ciutadana en les activitats nadalenques que promou l'Ajuntament de Riba-roja de Túria per a aquest any 2022.

D'altra banda, es pretén també fomentar els valors artístics i culturals que donen pas a la creativitat, a l'originalitat, a la il·lusió pel treball ben fet, sense oblidar que s'obri un important espai per a compartir, i alhora promoure l'enriquiment i la tradició d'activitats entorn a la commemoració de les Festes Nadalenques a Riba-roja de Túria.

El termini de presentació d'inscripció serà del 12 al 16 de desembre de 2022, tots dos inclusivament en l'oficina de VOTIVEU, + Informació en el 666425053, al carrer Garelli i Pastor. Els centres educatius hauran de fer-ho per seu electrònica.

(Els centres educatius hauran de manar per whatsapp 10 fotos o un vídeo de 2 minuts de duració al següent telèfon 666425053.

Hi ha un error material en la base dècima: Els premis no s'entregaran el divendres 23 de desembre, sinó, el dijous 22 de desembre a les 19.00 hores en la plaça de l'Ajuntament.