Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Accessibilitat

L'accessibilitat intenta eliminar, o si no n'hi ha reduir, els impediments que certs col·lectius de persones es troben quan naveguen per Internet. Problemes de visió, audició, mobilitat, dificultat per a compressió de continguts, navegació poc intuïtiva, connexions lentes, navegadors desfasats tecnològicament que no interpreten correctament els continguts, absència de determinats dispositius, són alguns exemples explícits.

El format del contingut de la web seguix l'estàndard recomanat pel World Wide Web Consortium, d'ara en avant W3C. Els elements que constituïxen el contingut seguixen les pautes marcades pel nivell de prioritat AA de les Directrius d'Accessibilitat per a Contingut Web del W3C. I finalment els fulls d'estil en cascada (CSS: Cascading Style Sheets) per a assignar els formats de presentació dels continguts seguixen també l'estàndard del W3C.

El disseny ha sigut realitzat perquè siga compatible amb el nombre més gran de navegadors possible i en diferents plataformes. No obstant això, atés que la millora de l'accessibilitat en els continguts del portal ha de ser un procés continu, ens agradaria comptar amb la seua opinió. Si té algun dubte o suggeriment, pot contactar a través del formulari de contacte que es troba en el nostre portal.