Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Avis Legal

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través del domini ribarroja.es, facileta informació d'interés general de la ciutat de Riba-roja de Túria i, en especial, informació i gestions pròpies de l'organització municipal.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria li informa de les dades següents:


- La seua denominació social és Ajuntament de Riba-roja de Túria.

- El seu CIF és P4621600H.

- El seu domicili social està ubicat en la Plaça Ajuntament, 9.

- El seu codi postal és 46190.

- El telèfon de les oficines municipals és 96 2 77 00 62.

- L'adreça de correu electrònic per a este portal web és informacion@ribarroja.es.

- El domini d'Internet ribarroja.es és titularitat de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.

La informació facilitada és la vigent en el moment de la seua publicació, es procura que esta siga exacta i precisa, i procedix a la seua actualització amb la màxima celeritat possible, tractant d'evitar errors i corregint-los tan prompte com els detecta. No obstant això, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria no pot garantir la inexistència d'errors ni que el contingut de la informació es trobe permanentment actualitzat.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria podrà efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat previ avís, modificacions, supressions o actualitzacions de la informació continguda en ribarroja.es o en la seua configuració o presentació.

L'accés al domini ribarroja.es, així com l'ús de la informació que conté, són de l'exclusiva responsabilitat de l'usuari. L'Ajuntament de Riba-roja de Túria no és responsable de cap perjuí que poguera derivar-se d'eixos fets, ni tampoc pot garantir que l'accés no es veja interromput o que el contingut o programari a què puga accedir-se estiga lliure d'error o de causar dany.

La informació proporcionada en resposta a qualsevol consulta o petició d'informació té caràcter merament orientatiu i en cap cas resultarà vinculant per a la resolució dels procediments administratius, els quals es troben estrictament subjectes a les normes legals o reglamentàries que els s'apliquen.

En ribarroja.es s'inclouen enllaços a pàgines de llocs web de tercers, fonamentalment d'altres Administracions públiques, que es considera poden ser d'interés per als usuaris. L'Ajuntament de Riba-roja de Túria no assumix cap responsabilitat derivada de les connexions o els continguts d'eixos enllaços.

El portal ribarroja.es, els seus dissenys gràfics i les informacions i codis que conté són de titularitat de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, excepte expressa indicació d'una titularitat diferent, i estan protegits per la legislació sobre propietat intel·lectual.

Els continguts d'este domini poden ser descarregats en el terminal de l'usuari sempre que siga per al seu ús privat i sense cap fi comercial, però no poden ser objecte d'explotació, reproducció, distribució, modificació, comunicació pública, cessió o transformació, excepte autorització específica i expressa.