Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Col.legi Concertat Assumpció de la Nostra Senyora

fach (id: 10124)

Adreça: C/1 de maig, núm. 68
Riba-roja de Túria - 46190

 

Telèfon: 96 277 06 60.

 

El Centre Educatiu Assumpció de la Nostra Senyora és un col·legi Parroquial la titularitat del qual recau sobre l'Arquebisbat de València. Es tracta doncs d'un col·legi concertat en totes i cadascuna de les etapes educatives que ofereix.


En l'actualitat, compta amb dues aules per nivell des d'Infantil 3 anys fins a 4t d'ESO. En  batxillerat disposem d'una  unitat per curs en la qual atenem tots els tipus de batxillerat menys l'Artístic. Respecte als Cicles Formatius, comptem amb un de Grau Mitjà, Gestió administrativa, i un altre de Grau Superior, Administració i Finances. Ambdós cicles consten de dos cursos amb una unitat en cadascun d'ells.

La configuració del Centre permet que els nostres alumnes tinguen continuïtat en ell fins a l'ingrés en la Universitat, podent-ho fer des de Batxillerat (des de fa temps amb un 100% d'alumnes aprovats, i des del curs 2003 dues vegades primers i una vegada segons a les PAU de la Comunitat Valenciana) o des del Grau Superior d'Administració i Finances.

Els alumnes poden comptar amb serveis com ara:
:: Atenció abans de l'Horari Escolar
:: Menjador
:: Gabinet Psicopedagògic
:: Departament d'Orientació
:: Assegurança Escolar

D'altra banda disposem d'una àmplia oferta d'activitats extraescolars (amb caràcter voluntari) entre les quals es troben:
:: Acadèmia d'Anglés (Cambridge Kids)
:: Mecanografia
:: Dibuix
:: Karate
:: Futbol Sala
:: Bàsquet
:: Patinatge
:: Gimnàstica Rítmica
:: Hip-hop
:: Escacs
:: Matemàtiques divertides (ESO - participació en la Prova Cangur i les Olimpíades Matemàtiques).
:: Robòtica  (ESO – participació en Concursos de Robòtica)
:: Oratòria (ESO – participació en concursos)
:: Oratòria en anglés (ESO – participació en concursos)

Activitat significativa en el nostre Centre és la celebració de les Falles, en la qual tenim la nostra pròpia  presentació, fi de festa, ofrena, “cremà”  i altres actes fallers, sense arribar a ser una comissió, però amb marcat caràcter reivindicatiu i cultural de les nostres festes més emblemàtiques i reconegudes.

Cada tres anys en Secundària, els alumnes, representen un musical en el qual es treballen transversalment diferents matèries així com els valors i principis que són els que regeixen el nostre tipus d'educació basada en l'antropologia cristiana.

És un Centre compromés també amb el medi ambient, participant en les diferents activitats i propostes que ens arriben des d'organismes externs, però també, cada tres anys, a través de les nostres Jornades Científiques.

El nostre col·legi està totalment integrat en el mitjà en el realitza la seua activitat, és per això que gaudeix d'una participació activa en qualsevol de la propostes que sorgeixen dels diferents agents que treballen per i per a la nostra població.