Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Preinscripció en l'Escola dels Conservatoris de Música i Dansa Curs 2022-2023

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria facilita la informació relativa al procés de preinscripció en l'Escola dels Conservatoris de Música i Dansa per al curs 2022/2023.

'EDUCACIÓ' 25 de maig de 2022

El pròxim 30 de maig s'obri el termini per a formalitzar Preinscripció per l'alumnat de nou ingrés a l'escola d'ensenyaments no oficials dels Conservatoris de música i dansa.

Tota la tramitació serà telemàtica seguint el procediment que a continuació es detalla:

PREINSCRIPCIÓ ÀREA DE MÚSICA: Per a formalitzar la preinscripció es podrà enviar, des de les 09.00 hores del 30 de maig el formulari de Google Forms al qual podeu accedir ací o pegant en el navegador la següent URL https://forms.gle/X8MNbWoED8FSKtod6

PREINSCRIPCIÓ ÀREA DE DANSA: Per a formalitzar la preinscripció es podrà enviar, des de les 09.00 hores del 30 de maig el formulari de Google Forms al qual podeu accedir ací o pegant en el navegador la següent URL https://forms.gle/7DLHA5zh7q5PbJSQA

Informació addicional

 

Una vegada enviat el formulari rebreu per correu una confirmació de la vostra sol·licitud amb les dades introduïdes (en cas d'error, podeu tornar-la a enviar, només es tindrà en compte l’ultima rebuda).

La preinscripció estarà permanentment oberta. Progressivament, a partir de les dates indicades s'aniran publicant i assignant les places vacants a cada sol·licitant, d’acord amb les preferències indicades en el formulari i seguint l’ordre de recepció de sol·licituds.

En els documents adjunts es detalla el calendari d'actuacions, informació addicional per a cada àrea i els enllaços per a formalitzar la matrícula si obtens plaça (es publicaran llistats d'admesos i/o s’avisarà telefònicament)