Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

└rea de Foment econ˛mic i Comerš

Càrrec Tractament Nom Partit
Regidor Sr. D. José Ángel Hernández Carrizosa
PSPV-PSOE

La Regidoria de Foment Econòmic i Comerç té com a objectiu potenciar el desenvolupament econòmic i la generació d'ocupació a Riba-roja de Túria.

Per açò, promovem iniciatives i projectes que impliquen la implantació de polítiques actives d'ocupació, relacionades amb la creació d'activitat empresarial i comercial fomentant la igualtat d'oportunitats i promovent el desenvolupament sostenible.

Dins de l'àrea de Foment Econòmic i Comerç existeixen els següents serveis públics i gratuïts gestionats a través de:

a) L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) és el servei més important de l'àrea i està dirigit principalment a persones aturades i empreses del municipi, amb la intenció de generar ocupació de qualitat i riquesa, a través de programes d'ocupació i formació.

b) Centre Col·laborador del Servef (SERVEF), en el qual realitzem entrevistes curriculars personalitzades a les persones aturades, actualitzant i modificant les seues dades, sense necessitat de desplaçar-se a l'Oficina Servef de Manises.

c) L'Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC) acreditada per la Direcció general de Comerç que pretén dinamitzar el teixit del comerç tradicional de la localitat.

d) L'Oficina d'Informació al Consumidor (OMIC) que pretén protegir els drets individuals dels consumidors i usuaris del municipi, atenent i mitjançant davant reclamacions, dubtes i denúncies de males pràctiques en comerços.

e) Punt d'Atenció a l'Emprenedor (*PAE) acreditat per la Direcció general de la PIME del Ministeri de l'Interior, que proporciona informació, assessorament i ajuda en la creació d'empreses..

ÀREES.
:: Ocupació/Formació: Programes d’ocupació, formació i orientació laboral.
:: Comerç/Consum: Dinamització teixit comercial tradicional. Informació Municipal al Consumidor.
:: Emprenedors/Empreses: Assessorament i assistència tècnica a emprenedors i empreses establidas.

Tota la información actualitzada de convocatòries, campanyes, plans d’ocupació, tallers, subvencions etc. les trobaràs a Noticies d’Actualitat.

On localitzar-nos:
:: Carrer Eusebio Benedito, 30
:: Tel: 96 277 92 96
:: Correu electrònic: adl@ribarroja.es

Horari d’atenció al públic:
:: De dilluns a divendres de 08:30 a 14:00 hores.