Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

└rea de Foment econ˛mic i Comerš

Càrrec Tractament Nom Partit
Regidor Sr. D. José Ángel Hernández Carrizosa
PSPV-PSOE

La regidoria de Foment Econòmic, Ocupació i Comerç té com a objectiu potenciar el desenvolupament econòmic i la generació d’ocupació a Riba-roja.

Amb aquest objectiu anomenat anteriorment, s’ha creat Ribactiva, que pretén treballar amb diferents programes i àrees tals com l’ocupació, l’orientació laboral, la formació, la integració laboral de persones amb diversitat funcional, l’emprenedoria, el suport i consultoria a les empreses del territori i la dinamització del comerç local.

L’objectiu prioritari de Ribactiva és fomentar la qualitat de vida a la ciutadania del municipi, potenciar la igualtat d’oportunitats i promoure la riquesa i el desenvolupament econòmic de la localitat amb polítiques que afavorisquen la sostenibilitat.

Ribactiva està situada en les instal·lacions de l'Agència de Desenvolupament Local i es vertebra en les següents àrees:

a) Ribactiva Ocupació és un servei d’intermediació laboral per a persones desocupades i empreses del territori. A més, a més, el personal tècnic realitza accions d’orientació laboral a la ciutadania, elaboració de currículum, assessorament en temes de formació, etc. També, se'ls ofereix les eines necessàries d'accés per a la cerca d'ocupació a través del Portal d'Ocupació Ribaocupació. En Ribactiva Ocupació també es posen en marxa diferents actuacions que afavoreixen la inserció laboral com; la Fira d'Ocupació Ribactiva i diferents Plans d'Ocupació Local finançats tant per l'Ajuntament, com per LABORA.

La finalitat d'aquest servei és millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades, promoure la seua carrera professional i facilitar la seua incorporació al món laboral.

b) Ribactiva Formació ofereix tant cursos gratuïts finançats per l’Ajuntament com accions formatives subvencionades per LABORA. A més, a més, també es realitzen convenis de col·laboració amb empreses privades, associacions empresarials i universitats per a oferir una formació a mesura puga cobrir les necessitats previstes per les empreses.

c) Ribactiva Integra és un servei d’orientació i intermediació laboral destinat a persones amb diversitat funcional. El nostre personal tècnic realitza una entrevista i un itinerari personalitzat amb la finalitat de millorar la seua ocupabilitat i inserció al món laboral. En Ribactiva Integra tenim creada una borsa d’ocupació destinada a persones amb diversitat funcional en la qual col·laboren tant Centres Especials d’Ocupació (CEE), empreses ordinàries, com associacions i fundacions dirigides a aquest col·lectiu.

d) Ribactiva Digitalitza és un servei destinat a la millora i adquisició de les habilitats i competències digitals bàsiques. A través de Ribactiva Digitalitza s’ofereixen formacions per a diferents col·lectius amb la finalitat de millorar la seua autonomia i adaptació al canvi.

e) Ribactiva Empreses és un servei municipal de consultoria i assistència en l’àmbit mediambiental, Responsabilitat Social Corporativa, igualtat, subvencions europees, etc. L'objectiu principal és enfortir i millorar el sector econòmic i industrial del municipi, així com, detectar i solucionar les necessitats en l’àmbit formatiu, laboral i de possibles incidències en les empreses.

f) Ribactiva Comerç, l’objectiu és dinamitzar i enfortir el comerç local amb campanyes de promoció i animació a través de l’Agència per al Foment d’Iniciatives Comercials.

g) Ribactiva Emprenedoria pretén fomentar l’esperit i la cultura emprenedora de Riba-roja proporcionant assessorament, formació i ajuda gratuïta per a la posada en marxa i creació de l'empresa. En el Punt d'Atenció a l'Emprenedor/a de Riba-roja, es pot crear l'empresa de manera gratuïta formalitzant tots els tràmits necessaris per a la seua constitució.

Les nostres xarxes socials: FACEBOOK / INSTAGRAM.

On localitzar-nos:
Carrer Eusebio Benedito, 30
Telèfon: 96 277 92 96
Correu electrònic: adl@ribarroja.es

Horari d’atenció al públic: De dilluns a divendres de 08:30 a 14:00 hores.