Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

└rea de Noves tecnologies

CàrrecTractamentNomPartit
RegidorSr. D.José Ángel Hernández CarrizosaPSOE

 

La utilització de les tecnologies de la informació i de les comunicacions és essencial en tots els assumptes de la nostra vida quotidiana. L'administració com a promotora de la Societat del Coneixement, ha d'assumir i liderar els nous reptes associats a la implantació d'estes noves tecnologies.

Per això, des de l'àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Riba-roja del Túria s'estan desenvolupant una sèrie d'iniciatives dirigides a eliminar les barreres existents a l'expansió i ús de les tecnologies de la informació i a garantir els drets dels ciutadans en la Societat de la Informació.

 

Totes estes actuacions encaminades a tindre una major relació virtual amb els ciutadans s'emmarquen dins d'un gran projecte municipal denominat Riba-red. Dins de Riba-red podrem tindre des de la possibilitat de realitzar tràmits administratius de manera electrònica amb el certificat digital corresponent, realitzar cursos de formació on-line, disposar de la informació necessària per a poder obtindre un certificat digital i una infinitat de servicis que se n'aniran incorporant a mesura que es vagen desenvolupant.