Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Ribactiva Emprenedoria

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Riba-roja de Túria està acreditada per la Direcció General d’Indústria i de la Xicoteta i Mitjana empresa del Ministeri d’Indústria com a Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE).

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor s’encarreguen de facilitar la creació de noves empreses, l’inici efectiu de la seua activitat i desenvolupament, a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial.

Els PAE es recolzen en els Centres d'Informació i Xarxa de Creació d'Empreses (CIRCE) per a crear empreses i, en concret, en un dels components que ho formen: el Sistema de Tramitació Telemàtica (STT). En aquest sentit, quan una persona emprenedora opta per iniciar els tràmits de creació d'una empresa des d'un PAE, està utilitzant el sistema CIRCE implícitament.

Per a crear una empresa a través del punt PAE de Riba-roja de Túria, la persona emprenedora haurà de dirigir-se a les oficines de Ribactiva (Agència de Desenvolupament Local) on es podran realitzar tots els tràmits administratius.

Les funcions del PAE són:
• Prestar servei d’informació i assessorament a les persones emprenedores en la definició de les seues iniciatives empresarials i durant els primers anys d’activitat de l’empresa
• Iniciar el tràmit administratiu de constitució de l’empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE)

PUNT PAE

:: Informació sobre les característiques, marc legal, aspectes mercantils més importants, avantatges fiscals, aspectes comptables, sistemes de tramitació, normativa aplicable de:
- Societats de Responsabilitat Limitada (SRL),
- Societats civils
- Comunitats de béns
- Empresaris Individuals (autònoms)
- Emprenedors de Responsabilitat Limitada
:: També s’ofereix informació d’altres formes jurídiques vigents en l’ordenament jurídic mercantil.
:: Constitució d’empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica desenvolupat per la Direcció General d’Indústria i de la PYME, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).
:: Informació sobre les ajudes i incentius per a la creació d’empreses aplicables al projecte.
:: Informació sobre el règim de la Seguretat Social aplicable, criteris d’adscripció, afiliació, cotització, etc.
:: Informació general sobre temes d’interés per a les empreses, tals com: finançament, fiscalitat, contractació laboral, internacionalització, investigació, desenvolupament tecnològic i innovació, cooperació empresarial, etc.

PORTALEMP – VULL EMPRENDRE 

En l'àrea d'emprenedors del portal podràs trobar tota la informació necessària a més de sol·licitar cita prèvia amb el nostre personal tècnic.

CUMBRE VALENCIANA D'EMPRENEDORIA I INNOVACIÓ. RIBA-ROJA DE TÚRIA CIUTAT EMPRENEDORA

De caràcter bianual. Mes de novembre.

Organitzada per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, la Primera Cumbre Valenciana d'Emprenedoria va tindre lloc a Riba-roja l'any 2022. Es van dur a terme diferents conferències sobre ajudes, subvencions i línies de finançament per a persones emprenedores, tallers pràctics de suport sobre emprenedoria dirigits a l’estudiantat dels centres escolars de Riba-roja, xarrades motivacionals, etc. Vam poder comptar amb la participació de ponents de primer nivell com Mario Alonso Puig, Sergio Alaya, Mónica Galán Bravo, Fernando Salinero, Rubén Turienzo, Mónica González, Antonio Sola o Eugeni Alemany com a presentador de la gala.

TALLERS PRÀCTICS I FORMACIÓ EN EMPRENEDORIA

Programa de xarrades i tallers pensats per a fomentar la creativitat, l'autoocupació i les capacitats emprenedores dels i les joves estudiants dels cicles formatius, d'educació secundària i batxillerat dels 3 centres d'ensenyament superior de Riba-roja de Túria.
- I si vull ser el meu propi cap? Motiva't a emprendre
- Obri la teua ment: aplica la teua creativitat per a resoldre reptes
- Tot el que necessites saber abans de crear una empresa
- Modela la teua Idea. El Canvas t'ajuda a aconseguir-ho
- Enfronta't als números: claus per a fer el teu pla econòmic i financer
- Com fer una presentació sense avorrir a la nostra audiència
- Comunicació en línia en xarxes socials
- Marca personal digital
- Tu eres tu millor producte, ven-te

SUBVENCIÓ RIBACTIVA EMPREN

L'Ajuntament de Riba-roja aprova l'ordenança general reguladora de la subvenció RIBACTIVA EMPREN per a autònoms, professionals i microempreses de l'àmbit del comerç minorista i la prestació de serveis.

Concessió d'ajudes per a donar suport econòmicament a noves activitats emprenedores en l'àmbit del comerç minorista i xicotets negocis que presten serveis al consumidor final de Riba-roja.

Beneficiaris: Podran ser beneficiaris les persones físiques i jurídiques legalment constituïdes que, sent persona autònoma, professional o microempresa hauran d’estar desenvolupant la seua activitat final en el terme municipal de Riba-roja de Túria.

On localitzar-nos:
Carrer Eusebio Benedito, 30
Telèfon: 96 277 92 96
Correu electrònic: adl@ribarroja.es // sparreno@ribarroja.es