Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Pla Centinela

(2)
L'Ajuntament de Riba-roja presenta el ‘Pla Centinela’, que té com a objectiu la prevenció i el suport a la lluita contra els incendis forestals al Parc Natural del Túria. El pla pretén reduir l'impacte del foc especialment en la interfície urbà-forestal per a evitar danys materials i personals.

Esta iniciativa proposa incrementar la protecció a la població i al medi ambient a través d'un conjunt de propostes que abasten la implementació de noves tecnologies, la millora de la infraestructura, la formació de la ciutadania, la gestió forestal i la cooperació interinstitucional. Tot això dins de les competència pròpies de l'Ajuntament que atorga la legislació actual.

El document adjunt, presenta detalladament les propostes elaborades que conformen la base del ‘Pla Centinela’ i que permet la presa de decisions i la implementació de les mesures necessàries per a garantir la seguretat de Riba-roja de Túria enfront dels riscos d'incendis forestal. Este document, el ‘Pla Centinela’, és una proposta viva, adaptable i participada que permet la permeabilitat de les propostes i suggeriment de la ciutadania de Riba-roja a través de les seues representacions veïnals, per a actualitzar-se i oferir solucions eficaces, viables i eficients.

Jornades Formatives a la ciutadania

Convoquem la Jornada Formativa sobre la Defensa Contra incendis Forestals dins del Pla Centinela, amb l'objectiu de donar formació a la ciutadania per a reforçar la seguretat i la protecció davant els riscos d'incendis forestals. S'impartiran per l'equip de Medi XXI GSA.

​Es tracta d'una oportunitat per a obtindre informació essencial sobre com protegir-se a un mateix, la família i la propietat en cas d'incendis forestals. El taller serà pràctic i s'analitzaran incendis en zones poblades per a aprendre lliçons que podreu aplicar a casa vostra.

:: Dimarts 16 de juliol, Centre Social Masia de Traver.
:: Dimecres 17 de juliol, Centre Social Zona Nord.
:: Dijous 18 de juliol, Centre Social València La Vella.

Totes les formacions són a les: 19.00 H

DURACIÓ: 1h i 30 min aproximadament

INSCRIPCIONS: particip@medixxi.com