Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Accés WiFi en les dependències municipals

Des de finals de desembre del 2009, les Biblioteques Municipals de Riba-roja de Túria oferixen un nou servici de connexió a Internet de manera sense fil. D'esta manera, els usuaris de les sales de lectura poden connectar-se a la xarxa a través dels seus propis dispositius portàtils i així complementar el servici de consulta d'informació i d'estudi que proporcionen les Biblioteques. El servici de connexió WiFi permet navegar i consultar pàgines web, mai la descàrrega de continguts.

A partir de desembre de 2015, s'ha instal·lat xarxa WiFi en els dos edificis centrals municipals amb l'objectiu de beneficiar tant els treballadors municipals com als proveïdors i ciutadans que facen ús de les instal·lacions municipals per a les seues gestions diàries. A continuació, al novembre de 2016 s'ha dotat de servici WiFi la Casa de la Cultura i l'Agència de Desenvolupament Local (ADL). 

En tots els casos l'usuari podrà disposar de WiFi sol·licitant una clau d'accés en la finestreta d'informació de l'edifici municipal per un temps màxim de cinc hores.

La implantació de la xarxa pròximament es farà extensiva a la resta de dependències municipals com el Castell, el Centre d'Informació Juvenil o l'EPA, entre altres.