Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Sistema de videovigilància

El sistema de videovigilància en les dependències municipals permet a la Policia Local incrementar la seguretat en el municipi.
Les dependències municipals estan dotades de càmeres de seguretat per a un major control dels seus accessos a fi d'incrementar la seguretat en els mateixos. Es tracta d'un sistema de transmissió de vídeo i control de càmeres analògiques en temps real, amb tecnologia Wimax, distribuïdes pels edificis públics, integrat amb les solucions informàtiques que utilitza la Policia Local, a les que s'ha dotat amb hardware i software complementari necessari per a la seua utilització.

L'Ajuntament de Riba-roja del Túria, a través d'este projecte gestat des de l'àrea de Noves Tecnologies, posa a disposició del cos de Policia Local la tecnologia més avançada per a garantir la seguretat en els edificis públics.

Actualment hi ha instal·lades 3 càmeres mòbils i 25 fixes. A més els agents de la policia local disposen de cinc dispositius mòbils, PDA, que els permet en temps real visualitzar les càmeres de la sala de control de la policia, i així poder actuar amb major rapidesa i efectivitat en el cas d'algun incident o vandalisme en edifici públic.

Esta ferramenta visual permet conéixer en tot moment l'estat de les càmeres, la recepció d'alertes, així com l'accés a la pròpia càmera des de la sala de Gestió de la Policia Local. El sistema ha sigut dissenyat per a cobrir futures necessitats expansió en qualsevol de les dependències municipals.

Estes imatges romanen arxivades en la sala de Gestió un termini de 15 o 20 dies per a qualsevol posterior comprovació. A fi de garantir la privacitat dels ciutadans del municipi, el propi sistema impedix captar imatges a través de les finestres dels edificis.