Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Premis de la FVMP 2018

PROJECTE PRESENTAT: VOTIVEU

PRIMER PREMI Al MILLOR PROJECTE PER LA CATEGORIA DE TRANSPARÈNCIA I FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ 2018.

La FVMP lliura els Premis al Bon Govern Municipal 2018 en la seua 2a edició.

La sala d'actes del Jardí Botànic de València ha acollit el lliurament de la segona edició dels Premis al Bon Govern, uns guardons dirigits a les bones pràctiques municipals i que tenen com a objectiu prioritari promoure la qualitat de les polítiques públiques a nivell local. Aquests guardons es van posar en marxa l'any passat amb l'objectiu de ser una plataforma per a fer visible la posada al dia dels nostres municipis en polítiques que fomenten la igualtat i la integració de les persones, la necessitat d'aprofundir en les llibertats públiques, les reformes democràtiques i els valors socials.

Aquest acte de lliurament dels Premis ha sigut presidit pels consellers de la Generalitat Valenciana, Manuel Alcaraz i María José Salvador, així com Quico Fernández, vicepresident de la FVMP i alcalde de Sagunt.

A l'acte de lliurament també han sigut el secretari general de la FVMP, Vicent Gil, la sotssecretària general, Eva Sanchis; Natxo Costa, director general de Comerç i Consum; Maite Cardona Ribes; directora territorial conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública; Albert Girona; secretari de Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana; Roger Llanes Ribas, director general d'Agricultura, Ramaderia i Pesca; Maria Josep Amigó; vicepresidenta de la Diputació de València i Ivan Castañón, director general de Coordinació Institucional de la Vicepresidència.

En aquesta segona edició s'han rebut més de 80 projectes presentats per 47 municipis i mancomunitats diferents. La creació d'aquests Premis al Bon Govern, per a recompensar les Bones Pràctiques en els municipis, és una mostra del compromís del municipalisme valencià a fi d'aconseguir governs locals responsables, oberts i eficaços i adequats a les necessitats socials. Amb aquesta iniciativa, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha decidit impulsar i consolidar la gran tasca municipalista que els milers i milers de regidors a les comarques valencianes fan.