Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Universitat de València - Programa 'Unisocietat'

(1)
Universitat i Societat (Unisocietat) és un programa del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València que pretén acostar la universitat a la població amb inquietud per aprendre i amb motivació per la cultura.

L’Ajuntament de Riba-roja i la regidoria d’Educació i Cultura, conscients del seu valor, sempre han promogut totes les accions que puguen estar al seu abast per tal de favorir l’accés dels ciutadans i ciutadanes de Riba-roja a l’Educació i la Cultura.

 

Universitat i Societat (Unisocietat) és un programa del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València que pretén acostar la universitat a la població amb inquietud per aprendre i amb motivació per la cultura.

Universitat i Societat sorgeix del ferm compromís dels Ajuntaments per la formació al llarg de la vida amb el suport de la Universitat de València. Va dirigit especialment a alumnes dels municipis i els seus entorns i està destinat a les persones de 30 anys o més amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura. S’implanta a través d’un itinerari multidisciplinari de 120 hores per curs acadèmic. Cada curs es distribueix en dos quadrimestres i en cada quadrimestre s’imparteixen dues assignatures troncals; a més, la formació es complementa amb un cicle de conferències per curs, de temàtica variada.

Els objectius de Universitat i Societat són:

:: Sensibilitzar la societat en general sobre el valor de la formació al llarg de la vida, tot destacant i apreciant la valuosa contribució que les persones de més edat fan a la societat.
:: Promoure la solidaritat intergeneracional i la vitalitat i dignitat de totes les persones, i esforçar-se més per mobilitzar el potencial de les persones, fent possible que porten una formació adequada.
:: Estimular el debat i l’intercanvi d’informació per tal de desenvolupar l’aprenentatge mutu.
:: Promoure activitats que servisquen per a lluitar contra la discriminació; tot superant els estereotips relacionats amb l’edat, sexe, religió...

D’aquesta manera, el desenvolupament del programa Unisocietat en el nostre municipi representarà el ferm compromís de l'Ajuntament de Riba-roja per la formació al llarg de la vida, amb el suport de la Universitat de València.