Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Ribactiva Empreses

Ribactiva Empreses és un servei municipal de consultoria i assistència a les empreses en les àrees industrials de la localitat. L’objectiu és enfortir i millorar el sector econòmic i industrial del municipi. A més d’oferir oportunitats de formació i capacitació basades en l’estudi de les necessitats formatives de les nostres àrees industrials, mitjançant cursos dirigits tant a directius, com a treballadors i poder oferir una formació adaptada a la realitat de les empreses en col·laboració amb el teixit empresarial i les associacions empresarials del territori, Rib-A3, ASOCREVA i EMG-PLV.

En Ribactiva Empreses fem un seguiment per a detectar les necessitats de les empreses de l'àrea industrial amb visites setmanals a les seues instal·lacions, també oferim un servei de gestió d'incidències al qual les empreses poden acudir en cas necessari. Amb Ribactiva Empreses es busca fomentar la competitivitat de les empreses situades en les àrees industrials del municipi i facilitar-los tota la informació necessària en relació als tràmits administratius municipals que pretenguen dur a terme.

A més, a més les instal·lacions de Ribactiva Empreses estan obertes a les empreses de la localitat per a concertar qualsevol classe de reunió o acte i fer ús d'elles.

On localitzar-nos:
Carrer Levante – Centre de Negocis Riba-roja
Correu electrònic: ribactivaempresas@ribarroja.es