Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

APP Riba-roja Info

(1)
RIBA-ROJA INFO és una aplicació de participació ciutadana de l'ajuntament de Riba-roja de Túria, de comunicació i gestió d'incidències en l'equipament urbà i de participació ciutadana. Permet als ciutadans de Riba-roja notificar directament a l'ajuntament en temps real, diversos tipus d'incidències, avaries o desperfectes que es puguen trobar en la localitat.

Un servei totalment gratuït amb el qual el ciutadà contribueix a un millor funcionament dels serveis municipals, proporcionant als tècnics la informació necessària per a mantindre el bon estat del municipi.

Totes les incidències són registrades, analitzades i remeses al departament responsable. El registre de la incidència es fa mitjançant geolocalització per a determinar el lloc de la incidència.

La mateixa aplicació inclou un apartat de notícies locals i una agenda d'esdeveniments i activitats municipals, una guia de comerços i telèfons d'interés i un apartat d'enquestes, suggeriments i de mobilitat urbana.

Actualment compta amb uns percentatges molt alts de resolució d'incidències i amb més de 12.000 descàrregues. Permet conéixer tota la informació del municipi de primera mà així com els bans, calendaris fiscals, horaris de transports municipals i de Metrovalencia, farmàcies de guàrdia entre altres.