Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Linde Material Handling i Seur obrin delegació a Riba-roja del Túria

Dos importants empreses del sector logístic, Linde Material Handling i Seur, obrin delegació a Riba-roja del Túria.

2 de novembre de 2010

(id: 1486)El multinacional Linde Material Handling ha triat Riba-roja del Túria per a la seua nova delegació de Comunitat Valenciana. La companyia, líder en la fabricació, venda i lloguer de carretons elevadores disposa d'una nau de 3.000 metres quadrats en el Polígon industrial Mas de Baló i ha creat 14 ocupacions directes amb la seua obertura en el nostre municipi. El passat 28 d'octubre, l'empresa va realitzar una jornada de portes obertes a la que va assistir el tinent alcalde de l'Ajuntament de Riba-roja del Túria, Salvador Silvestre, el regidor de Polígons, Javier Moreno i la regidor de parcs i Jardins, Urbanitzacions i Mobiliari Urbà, Beatriz Córcoles, que van agrair a l'empresa ‘la seua confiança i aposta per instal·lar-se en un dels polígons industrials més importants de la Comunitat Valenciana'.

Linde disposa d'una àmplia gamma de productes dotats d'una innovadora i avançada tecnologia industrial que l'ha consolidat a nivell mundial com un reconegut proveïdor per als sectors logístic i industrial. Línde compta amb una sòlida estructura comercial, composta per 18 concessionaris exclusius de la marca, ubicats en les principals províncies d'Espanya, Portugal i les Illes Canàries.

Per la seua banda, l'empresa SEUR ha inaugurat recentment a Riba-roja del Túria 6.200 metres quadrats de superfície dels quals més de 4.000 pertanyen a la nau. Estes noves instal·lacions, ubicades dins del polígon Mas de Baló, estan destinades exclusivament al negoci logístic. Disposa de fins a 12 punts de càrrega i descàrrega simultània dins d'un sistema totalment informatitzat. L'aposta de la companyia per Riba-roja del Túria consolida encara més al nostre municipi com a enclavament estratègic d'eixida i entrada de mercaderia cap al Mediterrani pel Port de València i per la A-3 i el bypass. Actualment Riba-roja del Túria disposa de 12 polígons industrials on hi ha instal al voltant de 700 empreses.