Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Campanya contra la violència de gènere 'No més violència'

L'Ajuntament de Riba-roja del Túria participa en la campanya contra la violència de gènere 'No més violència' impulsada enguany per la Generalitat Valenciana amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

'DONA' 16 de novembre de 2010

(id: 1547) ‘No més violència' és el lema de la campanya impulsada enguany per la Generalitat Valenciana amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

Esta campanya pretén conscienciar la societat de la importància de previndre la violència masclista, un dels problemes més greus en l'actualitat. La imatge de la campanya és una tireta de color fúcsia que cura i protegix però també adverteix del dany i delata i és el símbol visible que la violència masclista existix i ha de deixar d'existir.

L'Ajuntament de Riba-roja del Túria col·labora activament en esta campanya amb els ingressos recaptats en el I Torneig Benèfic Mixt de Pàdel que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de novembre en el Poliesportiu Municipal. Els fons seran destinats a la FAVIDE, Fundació d'Ajuda a les Víctimes del Delicte i Trobada Familiar, entitat sense ànim de lucre que depén orgànicament de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Francisco Tarazona farà entrega del xec a la portaveu del Consell, Paula Sánchez de León el diumenge 21 de novembre a les 13:00 hores. A continuació la portaveu del Consell realitzarà el servici d'honor de la final del Torneig.

Paral.lelament, el 25 de novembre a les 12:00 hores, amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, es llegirà un manifest contra els maltractaments a les portes del consistori.

Amb aquests actes, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través de la regidoria de la Dona i Foment de la Igualtat pretén incidir en la necessària mobilització social contra aquest problema i conscienciar a la dona víctima de violència de la necessitat de denunciar una situació de maltractament.