Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Exaltació de les Falleres Majors de Riba-roja del Túria del 2011

El proper dissabte 27 de novembre a les 18:00 hores en l'Auditori Municipal de la localitat es realitzarà l'exaltació de les Falleres Majors de Riba-roja del Túria del 2011.

'FALLES' 24 de novembre de 2010

(id: 1562)Raquel Moreno Folgado i Patricia Meritxell Fernández Gimeno seran exaltades com a falleres majors de Riba-roja del Túria del 2011 el pròxim 27 de novembre en  l'Auditori Municipal a les 18.00 hores. Junt amb les seues respectives dames d'honor, les màximes representants falleres viuran un dels moments més emotius del seu regnat abrigades per membres de les sis comissions locals falleres. També assistirà a l'acte una representació de les distintes comissions invitades procedents de diversos punts de la Comunitat Valenciana.

(id: 1563)L'acte d'exaltació comptarà amb l'actuació del Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-roja del Túria i el Conservatori Professional Municipal de Música  i serà conduït pel mantenidor de l'acte qui exaltarà a les dos noves representants. La imposició de bandes així com la despedida de les Falleres Majors de 2010, Salomé Arnau i Salomé Rocafull seran els moments més esperats de la vesprada.

(id: 1564)Este és el primer acte públic de les falleres majors després que l'alcalde de Riba-roja del Túria, Francisco Tarazona realitzara la tradicional “Demanà”, petició formal del primer edil de la ciutat a les futures representants falleres. En este acte l'alcalde els va fer entrega en els seus respectius domicilis d'un pergamí commemoratiu. Raquel i Patricia pertanyen a la comissió de la Falla l'Harmonia, la comissió més antiga del municipi.