Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Bianca Soriano Benavent

(1)
Nascuda a Riba-roja del Túria al 1984. Treballadora Social, ex ballarina professional i principiant en contar histories. Acostumada a escriure “fanfics”, des del 2017, on plasma les seves inquietuds. Relats curts publicats al seu perfil de Wattpad (BNK1984).

Des de fa tres anys, quant decideix tornar a viure al poble, després de quinze anys treballant a Catalunya en centres d’acollida, es converteix a cuinera, inexperta i sense pretensions.

Si hi ha música, allà hi estarà ballant.

Al juliol de 2021 autopublica la seva primera novel·la a Amazon, Menorca, una historia romàntica en totes les seves vessants. Paraules lliures i sinceres, dirigida a totes aquelles persones que creuen en la llibertat. Una historia lgtbi plena d’amor, família, amistat i mar.

Menorca és un viatge, una perduda i un nou començament. És la necessitat de que algú tiri de tu per a no enfonsar-te. Un principi i un final. Una decisió, una manera de veure la vida.

Per a Lluc és descobrir-se en ella, retrobar-se, aprendre i estimar amb tot el que té. Deixar.se dur.

Per a Maday és una taula de salvació, un punt d’inflexió que li posa sentit a tota la seva existència. Es un retrobament personal, una nova oportunitat.

Per a Mar, Menorca és el seu lloc. Des d’on transita el seu passat, el seu present i el seu futur.

Menorca és descobrir que el que importa va implícit en un mateix i que hi ha que viure la vida que s’escull en sintonia. Es fàcil si et deixes, si t’escoltes i t’observes.

Actualment està immersa en l’escriptura de la seva segona novel·la, Volver a Ser, que autopublicarà, abans de l’estiu d’aquest anys 2022, també a la plataforma Amazon. Una historia plena de valor, esforç i valentia, on els seus personatges viuran experiències complicades. Una historia que parla de l'amistat, de renàixer de les pròpies cendres. Una historia que parla de la dansa i la música, de la importància de reinventar-se quant tot es torna
en contra.

Instagram: @biri.biankis