Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Fernando Pascual Muñoz

(id: 11068)Vaig naixer a Valencia a l’any 1978. Des de molt xicotet  ja m’agradava el món del art, de la creació i tot el que tenia relació amb el món del titella. M’agradava crear les meues històries amb els meus peluixos i joguets.

I poc a poc tota eixa creativitat em va dur a estudiar Art Dramàtic a la ESAD de Valencia.  Lligat al teatre, vaig ser un dels creadors de la companyia Anem Anant Teatre dedicada a la creació d’espectacles per als més menuts i que va tindre un fructuós recorregut desde l’any 2000 al 2016 fen representacions teatrals per tota la Comunitat Valenciana i pel territori Nacional. El món dels xiquets i el seu aprenentatge sempre m’ha cridat molt i per això també em vaig traure el titol de Tècnic en Educació Infantil.

També he treballat a la televisió fent projectes com el de presentador del programa per a xiquets i xiquetes, “BABALÀ” al 2000 i com actor en series com “Altra Oportunitat” per a Canal 9.

La meua curiositat em va dur a investigar camps com és el de la dramaturgia de la mà de Yoshua Cienfuegos amb el que vaig fer una espectacle de teatre-dansa que  ell va dirigir i que jo vaig estar com a intèrpret. Este espectacle s’anomenà KAILO, produit per Yapadú produccions  al 2018 i va ser la llavor del meu primer llibre que també he escrit amb Yoshua: Kailo. Un llibre que parla del bullyng i de l’acceptació de ú mateix i de les persones que ens envolten tal i com son.

Actualment treballe com actor en “Antiguo Almacen de Dientes”, un lloc màgic ubicat a Valencia i que versa al voltant de la figura del ratolí Pérez.