Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

José Gallart

(1)
Foto (id: 10239)Dades Biogràfiques:

Enginyer en Electrònica.

Nascut a València (1972), ja des de molt jove va desenvolupar una gran afició per la lectura, submergint-se en universos fantàstics i vivint grans aventures a través de la seua imaginació.

Així va nàixer un dels seus primers relats, «Tan sols un detall», finalista en el certamen de narrativa Les Irreals Omegues, patrocinat per la Generalitat Valenciana. Aquest èxit parcial li va animar a continuar escrivint i durant anys s'ha esforçat a compaginar la seua vida laboral amb la creació d'altres històries com «El Fantasma», relat adquirit per una productora per a la realització d'un curtmetratge; «Un viaje feliz», premiat en el concurs de relats d'Aena; i «Nadie está a salvo», novel·la amb la qual va rebre una menció en el certamen Ciutat de València.

La seua segona novel·la, «Las Piedras Mágicas», és la història d'uns xiquets que emprenen un viatge que els canviarà per sempre. Per a caracteritzar als protagonistes, l'autor es va inspirar en la seua neboda i el seu fill, tractant sempre d'imaginar el que serien capaços de fer ells en situacions tan adverses com les que els toca viure als seus personatges durant la gran aventura de les seues vides.

Amb «Las Piedras Mágicas» es va iniciar la saga de «L'èxode dels Arcans» que ha continuat amb «El castillo de las cinco lunas», recentment publicada, i que prosseguirà amb més peripècies i aventures dels protagonistes en el següent lliurament: «El viaje del nigromante», que ja està en preparació.

Amant de la narrativa de ficció amb tocs místics, fantàstics o sobrenaturals, les històries de José Gallart ens submergeixen en mons en els quals es mesclen la realitat contemporània amb la ciència-ficció o la fantasia; mons en els quals tot és possible.

En l'actualitat, l'autor continua escrivint històries per a compartir-les amb altres persones i fer realitat les fantasies d'un xiquet que llegia i somiava amb escriure.