Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Mari Trini García Merino

Mari Trini García Merino, València (Espanya), 1958, tècnica de suport a l’Escola Infantil Municipal Riu Túria de Riba-roja de Túria, València.

Participa recitant poesia en el programa Tercera Generació de Ràdio Riba-roja.

És integrant de Movimento Poético Riba-Túria, on ha participat en l’obra col·lectiva dels llibres Poetas (2019), Poetas 2 (2020), Poetas 3 (2021) i Poetas 4 (2022), editats per l’Ajuntament de Riba-roja de Túria.

En 2020 col·labora en diversos números en la revista Esta Tierra, San Agustín, Teruel.

També en 2020 participa en el 5° Certamen Internacional de Poesía, “El Valor de la Palabra”, on obté una Menció d’Honor pel poema “Silencio”.

En 2021 passa a ser integrant del grup Generación Virtual de Poesía Mundial, en el qual participa activament.

S’incorpora en 2021 a LiteraTúria i col·labora en el projecte Versos i Dones, impulsat per Záfira Pérez, regidora d’Educació i Cultura de Riba-roja de Túria, amb l’objectiu de difondre la poesia i donar visibilitat a les dones escriptores de Riba-roja de Túria.

Participa en el Certamen Internacional de Poesía “A Pesar de Todo, el Amor”, organitzat per Generación Virtual de Poesía Mundial i Hope Radio HD, i obté el 3r premi amb el poema “Al despertar del día”.

Forma part de l’Asociación Cultural El Duende de las Endrinas, de Jorcas (Teruel), i juntament amb Neus Asensi, de Duendes Editorial, creen la Revista Cultural Boira.

El 20 d’octubre de 2021 presenta el poemari infantil Contes de la lluna plena a Riba-roja de Túria.

El 15 de desembre de 2021, participa en el recital homenatge als futbolistes veterans del Riba-roja Club de Futbol, organitzat per la plataforma Els Nostres Valors.

Participa en les fires virtuals del llibre del Regne Unit, Estats Units d’Amèrica, Perú, Argentina i Brasil.

Al gener de 2022 és elegida per a formar de la coordinadora de Poesía Mundial.

El 8 de març de 2022, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, coordina la participació de Riba-roja de Túria en el II Festival Grito de Mujer, celebrat a Pachuca de Soto, Hidalgo, Mèxic.