Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Mercedes Rodriguez

(1)

Foto (id: 10235)Dades Biogràfiques:

Va nàixer en la primavera de 1971. Va començar a escriure en acabar els estudis secundaris i encara que ho feia esporàdicament, en acabar la seua primera novel·la “El destino de Lisa” va descobrir que el que més li agradava fer era transmetre vivències i emocions en les seues històries. La seua segona novel·la “Vida, amor, sueños y algo más…” (Sargantana) actualment va per la 3a edició (Espanya). També ha aconseguit publicar-la als EE.UU. (La Pereza) amb un gran acolliment en el seu viatge a Miami amb més de 400 alumnes.

És directora-editora de LA TU REVISTA10 (2014) www.turevista10.com és una de les revistes digitals més llegides a nivell mundial. Des de 2016 fins ara hi ha més de 4.900.000 lectures.

Va estar de locutora de ràdio durant més de tres anys en la Universal Ràdio en l'espai “Conociendo a los autores” el qual dirigia i presentava.

Va ser membre de jurat en dos concursos literaris “Con un libro entre las manos” (2013) i en “Café entre libros” (Argentina 2015) aquest últim promocionat per la Universal Ràdio.

També va participar amb diversos escriptors i/o famosos en l'Antologia Solidària “Todos con Idaira” amb el conte “Entre brujitas i ratones” (2014).

Facebookhttps://www.facebook.com/mercedes.rodriguezcervantes

Twitterhttps://twitter.com/turevista10 (TU REVISTA10)

 

Twitterhttps://twitter.com/MercedesRCervan