Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Introducció

logo (id: 11840)

Nom: Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-roja de Túria.
Codi de Centre: 46020042
Adreça: C/ Bodeguetes, 68, 46190, Riba-roja de Túria (València)
Telèfon: 961 653 130
Correu electrònic: conservatorio@ribarroja.es (Secretaria)
Titularitat: Centre públic dependent de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i adscrit administrativament al Conservatori Professional de Dansa de València.

 

El Conservatori Professional Municipal de Dansa (CPMD) de Riba-roja del Túria naix en 1990 com a Escola Municipal de Dansa, i tres anys després, en 1993, es consolida com a Conservatori Oficial. Després de 28 anys de vida, actualment el conservatori és un centre jove i dinàmic que compta amb una magnífica dotació de recursos humans i materials.

L’edifici en què es troba ubicat, està compartit amb el Conservatori de Música i l’Auditori Municipal. En el CPMD s’impartixen Ensenyances Elementals i Professionals Oficials de Dansa regulades per la Llei Orgànica d’Educació (LOE). Així mateix disposem de L’Escola Municipal de Dansa en què s’impartixen les classes de dansa i altres activitats per a xiquets de 4 a 7 anys i per a adults.

Anualment es realitzen activitats que completen la formació i experiència professional dels alumnes del centre entre les que es troben: participació en Festivals de Dansa, produccions de Ballet i Coreografies, Classes Magistrals, Clausura del Curs, celebració del Dia Internacional de la Dansa, visites a Teatres, Cursos d’estiu, cursets amb altres professionals de nacionalitat espanyola i estrangera, intercanvis Internacionals amb Escoles i Conservatoris a Europa, organització i presentació de les Jornades Culturals de Dansa de Riba-roja i altres concursos Nacionals.

Els docents que formen el claustre de professorat compten amb una completa formació acadèmica i professional, que compromesos amb el Projecte Educatiu del Centre col•laboren voluntàriament en l’organització de diferents esdeveniments extra escolars (Gales, Concursos, i projectes amb altres centres). També comptem amb l'Associació de Mares i Pares d’Alumnes “Actitud”.

Tots junts, esperem donar un nou impuls al nostre centre, crear expectatives perquè el nostre alumnat no perda la il•lusió i creguen en la dansa com una professió abastable i estable.