Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Presentació tallers

Els Tallers de Música i Dansa dependents de l'àrea d'Educació de Riba-roja pretenen complementar  l'oferta formativa oficial dels Conservatoris Municipals de Música i Dansa a través d’una educació artística destinada, bé als infants que senten l'atracció per aquestes disciplines i volen provar i descobrir les seues aptituds; o bé a persones adultes que vulguen apropar-se per primera vegada a aquests ensenyaments, així com a estudiants que vulguen realitzar tallers de perfeccionament i/o professionalització (veure oferta formativa).

Els objectius didàctics d'aquests tallers són:
:: Desenvolupar la personalitat de l'alumnat a través d’una educació artística que done resposta a les seues aspiracions individuals i que permeta aconseguir un nivell d’acord amb les seues aptituds.
:: Promoure activitats que permeten disfrutar amb la pràctica musical i amb la dansa facilitant al mateix temps la difusió i enriquiment cultural del nostre municipi.
:: Orientar i facilitar l’adquisició de competències necessàries als que es decidisquen per iniciar la seua formació en els Conservatoris Professionals Municipals de Música i Dansa.

Els valors que es potencien són, bàsicament: la motivació, la disciplina i el treball en equip per a aconseguir el màxim desenvolupament de les potencialitats de l'alumnat i la millora com a persones, respectant els seus interessos i motivacions.

En definitiva, els Tallers de l'Àrea d'Educació volen oferir una educació artística de qualitat, innovadora, amb vocació de servei públic, impartida per personal qualificat.