Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8
  • Imprimir

Misió, visió i valors

Missió

L’Escola Municipal de Música i Dansa, pretén desenvolupar, consolidar i ampliar la tradició cultural de Riba-roja del Túria a través d’una educació artística que permeta el desenrotllament d’una formació eminentment pràctica, personalitzada i de qualitat destinada a aficionats de qualsevol edat.

Visió

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Riba-roja del Túria aspira a
:: Desenrotllar la personalitat dels alumnes a través d’una educació artística que done resposta a les seues aspiracions individuals i que permeta aconseguir un nivell d’acord amb les seues aptituds.
:: Promoure activitats que permeten disfrutar amb la pràctica musical i amb la dansa facilitant al mateix temps la difusió i enriquiment cultural del nostre municipi.
:: Orientar i facilitar l’adquisició de competències necessàries als que decidisquen per continuar la seua formació en els Conservatori Professionals Municipals de Música i Dansa.
:: Col·laborar, com a centre de titularitat municipal, amb totes les institucions socials, culturals i cíviques del municipi fent de l’Escola Municipal de Música i Dansa un referent educatiu i cultural tant a nivell local com comarcal.

Valors

Motivació, innovació, creativitat, comunicació, esforç, tolerància, respecte, disciplina i treball en equip per a aconseguir
:: El màxim desenrotllament de les potencialitats dels nostres alumnes i la millora com a persones respectant els seus interessos i motivacions personals.
:: La implicació de tota la comunitat educativa en un projecte educatiu comú que genere sentit de pertinença.
:: Una educació artística de qualitat, amb vocació de servici públic desenrotllada per personal qualificat, en permanent formació i compromés amb els objectius del centre.