Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Ofrena al Riu Turia

(id: 1045)

Cada cinc anys Riba-roja del Túria rendix homenatge al riu que li dóna nom. Participen tots els pobles riberencs des del seu naixement fins a la desembocadura. Destacar el Pregó, la Fira dels Pobles, Trobada de Bolilleras i l'Ofrena al riu Túria acte que culmina la celebració.

 

Tres comunitats autònomes participen en este acte Comunitat d'Aragó, Castella La Manxa i Comunitat Valenciana, visitants de tots els racons acudixen als diferents actes que es desenvolupen durant una setmana en el mes De Juliol.

 

(id: 787)El Pregó reunix a un grandíssim  numere de visitants i l'auditori deu ampliar el seu aforament en l'exterior amb pantalles que mostren com cada un dels pobles riberencs saluden a Riba-roja del Túria, en la ultima edició el mantenidor va ser l'Honorable Sra. Dña. Maritina Hernández Miñana, Consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

 

L'Ofrena al riu culmina una setmana d'emocions, en la que tots els pobles riberencs ofrenen els seus productes típics i més tradicionals al pare Túria, aigua, fruites, verdures, versos, cançons, flors… colman d'homenatge i reverència a l'origen del nostre municipi.

 

L'acte culmina amb el descens pel riu dels escuts de les tres comunitats autònomes realitzats en flor natural.