Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Ajudes escolars (Menjador) de l'Ajuntament de Riba-roja per al cus 2018-19

(1)

'EDUCACIÓ' 19 d'octubre de 2018

Les ajudes de MENJADOR ESCOLAR estan destinades per a menors empadronats i escolaritzats en centres docents públics o concertats en el segon cicle d’educació infantil o educació primària del municipi de Riba-roja de Túria pel mateix període que reconega la Consellería d'Educació, Cultura i Esport per a la mateixa ajuda.
Les ajudes de menjador pretenen complimentar les ajudes de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per al curs escolar 2018-19, amb la finalitat d’afavorir l’assistència al menjador escolar de tots els xiquets i les xiquetes de Riba-roja que tinguen la necessitat de fer-ho, permetent a les seues famílies una major conciliació entre la vida familiar i laboral.

A continuació es pot consultar el llistat provisional de les persones beneficiaries i no beneficiaries de les ajudes. Cal destacar que l’Ajuntament de Riba-roja ha intentat beneficiar, a més de les persones beneficiades per Conselleria, també aquelles que Conselleria considera que tenen una puntuació inferior però que apareixen en els llistats definitius de les ajudes com a no beneficiaris.

Tot i això, els interessats o interessades tindran un termini de 10 dies hàbils, a comptar a partir de l'endemà de l'exposició pública en els taulers d'anuncis, per esmenar els defectes observats i presentar les reclamacions oportunes, mitjançant registre d'entrada de l'Ajuntament situat en C/Forn Vell, nº 8 en el següent horari: de 8,30 h a 14,00 h de dilluns a divendres o a través d’instància electrònica, fent hi constar clarament l’ajuda a la qual fa referència i adjuntant la documentació adient..