Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

La UDP de Riba-roja de Túria comença la XXIV Setmana Cultural amb activitats i actuacions per als majors

Escolars del municipi participen en el concurs de dibuix i redacció de la UDP

'BENESTAR SOCIAL' 31 de maig de 2016


La Unió Democràtica de Jubilats i Pensionistes de Riba-roja de Túria ha inaugurat la XXIV Setmana Cultura de la Tercera Edat, en la sala d’actes del Centre Social ple de persones. L’acte ha sigut presidit per l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, el regidor de Benestar Social, Rafa Gómez, el President Provincial de la UDP, José Sanchis i el President de la UDP del municipi, Bernardo Bernardo, el qual, després del minut de silenci pels socis morts, ha informat de tota la programació setmanal.

Sanchís ha desitjat a tots els majors del municipi que participen i disfruten de la Setmana Cultural que cada any organitza la UDP de Riba-roja. Per la seua banda, Gómez ha assenyalat que és molt important que participen tots els majors, i ha destacat “estem molt contents que es continuen realitzant este tipus d’activitats”.  Durant la seua intervenció, Raga ha anunciat la posada en marxa de la nou llar dels jubilats i ha assenyalat que des del govern “fem una aposta seriosa perquè els nostres majors tingues millor qualitat de vida”.

L’acte ha conclòs amb l’entrega de premis als guanyadors del concurs de redacció ‘Que significa el meu iaio per a mon” i de dibuix ‘Els meus Iaios’ del 2 i 3 grau. A continuació, tots els assistents han disfrutat d’un berenar estiuenca amb ball i música.

Durant tota la setmana i fins al pròxim 5 de juny, els majors tenen una variada programació  d’activitats, jocs, actuacions, balls, la demostració de gimnàstica de manteniment i el menjar de germandat.

CONCURS DE DIBUIX
    3 GRAU
4º. Paula Alfaro Gallardo 5 B CEIP CERVANTES
3º. Claudia Carrasco Marco 5 B CEIP CERVANTES
2º. María Sania Pérez. 5 B. CEIP CERVANTES
1º. Empar López Arnau 5 B CEIP CERVANTES

CONCURS DE REDACCIÓ
    2 GRAU
4º. Ainhoa Ángel Pitarch. 4 CEIP ERES ALTES
3º. Carla Mª Moragues Ramón. 3 A CEIP CERVANTES
2º. Patricia Portero Sánchez 4 B CEIP CAMP DE TÚRIA
1º. Estela Lázaro Puertes 4 B CEIP CAMP DE TÚRIA

3 GRAU
4º. Marc Lázaro Olivar 5 CEIP ERES ALTES
3º. Ouiam Essadouny Ouahbi 5 CEIP ERES ALTES
2º. Héctor Ibáñez Gadea 5 A CEIP CERVANTES
1º. Candela Amor Cumplido 5 B CEIP CAMP DE TÚRIA