Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Classes Escola de Teatre Municipal

(1)
A partir de la setmana del 16 d'octubre començaran les classes de Teatre (Escola de Teatre Municipal) en el Teatre Cervantes.

'CULTURA' 13 d'octubre de 2023

Per a poder matricular-se en el grup corresponent han de presentar el formulari adjunt per registre d'entrada o seu electrònica.

Amb la finalitat de poder facilitar més informació de grups i horaris poden posar-se en contacte a través de correu electrònic: chirimboloteatro@gmail.com

Matrícula:
a) En https://oficinavirtual.ribarroja.es/portalciudadania es pot descarregar el formulari de matrícula anomenat Escola Municipal de Teatre Inclusiu, en la secció Per a Ciutadà. S'haurà d'acompanyar de la fotocòpia del DNI i d'una foto del/a alumne/a, i del DNI del pare/mare/tutor (en cas de menors d'edat).
b) La formalització de la matrícula s'establirà per ordre de recepció fins a esgotar les places disponibles en cada grup.
c) En el formulari seleccioneu l'opció de Grup de Teatre, segons l'edat del sol·licitant es matricularà en el nivell que corresponga.
d) Si és la primera vegada que formalitza una matrícula o han canviat les dades bancàries és necessari entregar un nou formulari de domiciliació bancària. Aquest formulari anomenat GTR 05 - Domiciliació de tributs, es pot descarregar en https://oficinavirtual.ribarroja.es/portalciudadania en la secció Per a Ciutadà. Necessitem l'original segellat per l'entitat bancària, o en defecte d'això, adjuntar el certificat de titularitat que ofereixen telemàticament les entitats bancàries. És imprescindible aportar-ho el dia de la matrícula.
e) Tota la informació es publicarà en www.ribarroja.es