Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja acollirà els dies 8 i 9 eI Trobada de Violes de la Comunitat Valenciana

L’activitat s’emmarca en la Setmana Musical que se celebrarà del 7 al 12 d’abril

'CULTURA' 3 de abril de 2017


Els dies 8 i 9 d’abril es realitzarà l’I Trobada de Violes de la Comunitat Valenciana en el Conservatori Professional de música de Riba-Roja de Túria, en el marc de la Setmana Musical, en el que participaran els alumnes i professors dels Conservatoris de Catarroja, Carcaixent, Requena i el de Riba-Roja de Túria, que serà l’amfitrió en la present edició.

Esta trobada naix per la inquietud dels professors dels dits centres a millorar la pràctica de la viola, Alicia Ramada Balaguer (Catarroja), Jordi Morella Penella (Requena), Luis Roig Cerveró (Carcaixent) i de Tomás Plaus Durá (Riba-roja de Túria),  organitzador de les actuals jornades.

En la trobada els alumnes disfrutaran d’un intens programa en què participaran activament en Masterclass, conferències, classes col·lectives, i assistiran a concerts i recitals de jóvens promeses, alhora que participaran tots en el concert de clausura, interpretant obres per a ensemble de violes.

En la present edició les masterclass seran realitzades per  Santiago Cantó (viola solista de l’orquestra de València) i Francesc Gaia (Catedràtic del Conservatori Superior de música “Joaquín Rodrigo” de València), a més dels professors dels conservatoris participants.

També tindrem l’oportunitat d’assistir a la  Conferència teoricopràctica “Preparació mental del músic” que realitzarà Francisco Fermín Galduf Cervera.

El dissabte al matí els participants tindran l’oportunitat d’escoltar als alumnes del conservatori superior de Música de València i per a tancar la jornada podrem disfrutar d’un recital de Viola i Piano a càrrec de la Violista Lorena Cantó Woltèche i el pianista Francesc Llop i Navarro.

El cap de setmana arribarà al seu fi amb un Concert realitzat pels alumnes de l’I Trobada en què cada conservatori interpretarà una sèrie de peces i per a acabar tocaren tots junts el concert núm. 2 en Sol major per a 4 violes de G. Ph. Telemann.

El Conservatori Professional Municipal de Música celebra l’I Trobada de Violes en el marc de la Setmana Musical, que obrirà el 7 d’abril amb el Festival de Bandes de Música, que tindrà lloc en l’Auditori a les 18:30 i en el que participaran els Conservatoris de Xàtiva i Riba-roja. El 10 i 12 d’abril, el pianista Julio Cèsar Setién oferirà un curs de piano en el Castell i l’11 d’abril, José Maria Vitier i Abel Acosta (Cuba) realitzaran una classe magistral, a les 18:00 i a continuació, a les 19:45 hores, un concert de piano i percussió en el Castell de Riba-roja.