Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja es prepara per a les seues nits de cinema d'estiu al Parc Municipal Maldonado

Es projectaran un total 20 pel·lícules durant els mesos de juliol i agost, entre les quals figuren èxits de taquilla com a Guardians de La Galàxia: Volum 3, Fast & Furious X, Indiana Jones i el Dial de la Destinació o Barbie, entre altres

'CULTURA' 3 de juliol de 2023

Dimecres que ve 5 de juliol, Riba-roja inicia el seu cicle de projeccions cinematogràfiques al Parc Municipal Maldonado. Un clàssic estival, que brinda als veïns i veïnes de la localitat l'oportunitat de gaudir del seté art a l'aire lliure, en un entorn únic i especial, juntament amb la família o amics.

El Parc Maldonado es convertirà en l'escenari perfecte per a gaudir d'una acurada selecció de pel·lícules per a tots els gustos i edats. Es projectaran un total de 20 pel·lícules en 38 sessions que es ddistribuirán entre el 5 de juliol i el 31 d'agost.

La programació d'aquesta nova edició no deixarà indiferent a ningú. Recull des de pel·lícules d'animació per als més xicotets i no tan xicotets, fins a cinema de comèdia, aventures, drama i ciència-ficció. El mes de juliol estan programades pel·lícules com a Mòmies, Com Déu Manda, El Despertar de les Bèsties, La Sireneta, Kepler sisé B, La Porta Màgica, Guardians de La Galàxia: Volum 3, Fast & Furious X, Asteroid City, Ruby: aventures d'una Kraken adolescent i Indiana Jones i el Dial de la Destinació. 

Quant a la cartellera d'agost es podrà gaudir de Super Mario Bros: la Pel·lícula, Vacances d'Estiu, Flaix, Spider-man, Creuant el multiverso, Missió: Impossible-Sentència Mortal, Elemental, Mansió Encantada i Barbie.

Les entrades podran #adquirir el mateix dia de la projecció pel preu de 5 euros per a adults i 4,50 euros per a xiquets, jubilats i joves titulars del Carnet Jove. D'altra banda, aquells que vulguen traure-li més partit al cinema d'estiu poden adquirir el Bo Xiquets i Jubilats per 24 euros. A més, les entrades es podran comprar de rage-ra anticipada en https://entradas.instanticket.es/ayto-riba-roja/public/janto/main.php i una hora abans de la projecció en taquilla.

José Manuel Vila, regidor de Cultura, destaca “no podem oblidar que la cultura  té un component important de diversió i volem que cada projecció siga una oportunitat per a desconnectar, gaudir en família o amb amics”, al que afig que “l'objectiu principal del cinema d'estiu “és brindar moments d'entreteniment i diversió a tots els veïns durant els mesos estivals, ja que el cinema d'estiu al Parc Maldonado s'ha convertit en una tradició molt esperada, i estem encantats de poder oferir novament aquesta experiència cultural”.