Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Els alumnes de 3r de Primària de l'Institut visiten l'Ajuntament

Després de preguntar a l’alcalde multitud de curiositats en el saló de Plens van conéixer l’Alcaldia.

'EDUCACIÓ' 6 de febrer de 2017

Que l'alcalde et compte en primera persona els nous projectes de l’Ajuntament, conéixer què es fa en les diferents dependències municipals, poder traslladar-li directament les queixes o peticions, assentar-se en la seua butaca o visitar el despatx d'Alcaldia no són coses que es facen tots els dies. Així, que els i les alumnes de 3r del Col·legi Asunción de Nostra Senyora van aprofitar la jornada per a assimilar bé del que és un Ajuntament per dins.

Després d'una explicació per part de l’alcalde del funcionament del ple, els xicotets, àvids de curiositat, li van formular a Robert Raga preguntes com perquè va voler ser alcalde, què és el que més li agradava de ser-ho, què era el més difícil,…respostes que tots van escoltar ansiosos.

No menys, expectants van estar a la resposta d’altres qüestions més enrevessades com les relatives al col·lapse de vehicles que en les hores punta es forma en la rotonda del Sector 12 del Polígon L’Oliveral, a la que l’alcalde va respondre que l’Ajuntament està treballant en dos línies, en un pont en Masia de Baló i en una rotonda que facilitarà els desplaçaments als veïns de Reva.

També li van preguntar què es fa en un Ajuntament o perquè no s’obrin les instal·lacions esportives en jornades festives i fins a Joan es va atrevir amb la pregunta ¿per a què servix els diners dels impostos?. Sens dubte, tot un examen al nostre alcalde.

Després de diverses preguntes, els i les alumnes van poder visitar el despatx d’Alcaldia. Allí, Robert Raga els va ensenyar les diferents imatges, publicacions i plànols del municipi.