Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament destinarà 100.000 euros a ajudar les famílies amb els gastos escolars

El Col.le Xec està destinat a escolars des d’Infantil a 4º de l’ESO

'EDUCACIÓ 18 de juliol de 2016


Un any més, l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha impulsat el ‘Col.le Xec’, una iniciativa que té com a objecte ajudar les famílies amb fills i filles en edat escolar en els gastos inicials a l’inici de curs. D’esta manera, l’Ajuntament contribuïx al gasto que suposa el material requerit pels centres educatius, a més dels equipaments i accessoris relacionats amb l’escola.

Cada escolar rebrà 50€ en concepte d’ajuda, fraccionats en 4 vals de 10€ i 2 vals de 5€, sempre que els ingressos bruts de la unitat familiar del període de juny de 2015 a juny de 2016, dividits entre el nombre de membres de la unitat familiar, no supere al doble de l’Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples (IPREM) per a l’exercici 2016 (14.910,28 euros). Este és un dels requisits necessaris per a accedir a l’ajuda municipal.

La subvenció, per a la que l’Ajuntament ha destinat una partida econòmica de 100.000 euros,  està destinada a tots els escolars, empadronats i escolaritzats a Riba-roja de Túria, des d’Infantil (3 anys) fins a 4º d’ESO. ‘Amb esta ajuda minimitzem l’elevat gasto escolar que suposa l’inici del curs, alhora que contribuïm a repercutir estos ingressos en els nostres comerços’, assegura Miquel Castillo, regidor d’Educació.

Alhora que suposa un alleujament per a les famílies, esta ajuda pretén fomentar el consum en el comerç local, ja que els xecs només es podran canviar únicament i exclusivament en els comerços de Riba-roja de Túria.

Els beneficiaris podran adquirir tot tipus d’articles que tinguen una relació directa amb el món escolar o “la volta al col·le”, com a material escolar, roba i complements, uniformes, activitats extraescolars, mobiliari escolar, material esportiu escolar, articles d’higiene per als xiquets, equips informàtics, il·luminació de zones d’estudi, llibres de lectura, diccionaris i agendes, ulleres graduades i lents de contacte

El ‘Col.li Xec’ podrà sol·licitar-se fins al pròxim 29 de juliol en Registre d’Entrada, Plaça de l’Ajuntament, 9.