Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament instal·la una carpa en el pati del Camp de Túria per a evitar l'excessiva exposició al sol dels escolars

El tancament, de caràcter temporal, estarà els mesos de juny i setembre.

'EDUCACIÓ' 31 de maig de 2017

Els alumnes i les alumnes del CEIP Camp de Túria ja disposen d’una coberta en el pati amb què protegir-se del sol en les hores centrals del dia durant els mesos de juny i setembre.

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha instal·lat esta setmana una carpa després del compromís adquirit amb la direcció del centre i l’AMPA, després de la reunió mantinguda recentment, com a conseqüència de la recerca d’una solució a les altes temperatures que patix el centre escolar en les seues aules, així com l’absència d’ombra en la zona de recreació.

L’estructura metàl·lica, instal·lada per una empresa especialitzada amb totes les condicions de seguretat, estarà en el pati fins a la finalització del curs escolar i des del començament de les classes fins a final de setembre. Es tracta d’una solució temporal, a expenses que la Comissió d’Infraestructures del CEIP Camp de Túria estudie la solució més convenient per al tancament del pati exterior.

‘La construcció de l’edifici, tant per la seua orientació com per l’absència d’ombra, ens hem vist obligats a actuar amb la major celeritat possible per a evitar que els escolars estiguen exposats al sol en els mesos estivals’ assegura el regidor d’Educació, Miquel Castillo.

Segons l’edil ‘hem buscat diferents alternatives i hem optat pel que els informes tècnics ens han aconsellat com la més idònia’

L’Ajuntament ja ha realitzat inversions en esta línia. Recentment va destinar 26.734,95€ a la coberta del pati infantil d’este centre per a augmentar l’ombra en la zona de jocs de cada aula i protegir-la en cas de pluja.

Paral·lelament, el departament tècnic del consistori està concretant l’estudi de viabilitat per a escometre la climatització de les aules més afectades per les altes temperatures del centre, d’acord amb la legislació existent.

De la mateixa manera, l’Ajuntament està realitzant un estudi per a la instal·lació de climatització en el col·legi Eres Altes. En este centre, orientat a l'Est, són set les aules amb major concentració de calor, distribuïdes en les dos plantes de l’edifici.

Respecte al Col·legi Cervantes, el consistori té previst instal·lar un aparell d’aire condicionat en l’aula d’informàtica, l’única sala que fins al moment requerix d’este tipus d’aparells per al correcte desenvolupament de les classes.