Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Projecte de cuina de l’IES El Quint

(1)
El projecte de cuina elaborat pels alumnes de PT de l’IES El Quint és comentat en el programa “Cuina amb Sergio” de TVE 1 i el canal internacional.

'EDUCACIÓ' 19 de gener de 2015

Els alumnes de l’ESO l’IES EL Quint de Riba-roja del Túria pertanyents a l’aula de Pedagogia Terapèutica (PT), compost per 24 alumnes, ha elaborat un llibre de cuina titulat “Saber cuinar postres” corresponents al projecte que estan realitzant durant este curs des del mes d’octubre. Este és el tercer llibre de cuina que realitzen, el primer va ser sobre receptes de cuina que realitzaven les seues famílies, el segon era sobre receptes amb taronges i el tercer ha sigut sobre postres de manera que pogueren realitzar-ho en les festes nadalenques. Amb este projecte els alumnes han aprés a realitzar postres, millorar la seua escriptura en llengua castellana i aprendre a escriure en ordinador. L’enquadernació també ha sigut fruit del seu treball.
 
Com resultat final, el projecte va ser comentat dissabte passat 17 de gener en el programa “Cuina amb Sergio” de TVE 1 emés a les 13:00 hores del presentador-cuiner Sergio Fernández que poden vore en el següent video.

 

L'ajuntament està satisfet i felicita a l'equip del centre educatiu per este tipus de projectes.