Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Castell de Riba-roja acull la clausura del Circuit Camp de Túria 2023 amb el lliurament de guardons i dona la benvinguda al Circuit 2024

En l'esdeveniment van ser reconeguts tres atletes del Club d'Atletisme Ribapeu en la categoria de veterans.

'ESPORTS' 6 de març de 2024

El Circuit Camp de Túria va celebrar el passat 2 de març un esdeveniment que va tindre com a objectiu clausurar l'edició de 2023 i donar la benvinguda a la nova edició de 2024. L'esdeveniment, que va tindre lloc al Castell de Riba-roja de Túria, va acollir prop de 130 assistents que no van voler perdre's este emotiu moment.

A l'acte també van assistir la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro; el primer vicepresident de la Mancomunitat Camp de Túria, delegat de l'Àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Esports i alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga; l'expresidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, alcaldessa de Marines i diputada provincial, Lola Celda; el regidor de Mobilitat i Esports de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, Rafael Gómez, així com altres representants i membres dels consistoris dels 10 municipis que formen part del Circuit.

“Cal agrair als clubs, als corredors i a tot el que els embolica, ja que la Mancomunitat està al costat dels pobles perquè l'esport és vida i hem de continuar impulsant-lo junts”, va recalcar Raga.

En la primera part de l'esdeveniment i per a donar per finalitzada l'edició 2023, es van entregar guardons als tres primers classificats de cada categoria, reconeixements especials i obsequis i medalles finisher als quals van participar en 7, 8, 9 i 10 proves del circuit, respectivament.

Entre els premiats, cal destacar els guanyadors de la categoria absoluta femenina i masculina: Sara María Cea Becerra i Juanjo Cano Vaquero. El guanyador de la categoria per equips va ser el Club Atletisme de Vilamarxant i com a peça especial de la jornada, es van entregar els reconeixements i mencions especials: Mèrit Esportiu a Vicente Pérez, més conegut com Iaio Vicent, per la seua llarga professionalitat i trajectòria esportiva, encara vigent als seus 86 anys; Mèrit a la Col·laboració amb l'Esport Comarcal a Juan Carlos Benlloch; Mèrit a la Prova Millor Organitzada a l'organització Sant Vicent de Llíria i Mèrit al Compromís amb l'Esport Comarcal a Lola Celda, durant la seua trajectòria com a anterior presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria: “M'enorgullix obtindre este reconeixement amb la qual ha sigut la meua casa durant molt de temps i des de l'Ajuntament de Marines seguirem al costat de la Mancomunitat perquè és un pilar per a fomentar la comarca i unir llaços amb l'esport”, declara Lola Celda.

Del club local C.A Ribapeu van ser reconeguts María José Vilar Codoñer, primera classificada Veterana C, María de la Mar Díaz Oltra, primera classificada Veterana B i José Manuel Iranzo Fuster, segon classificat Veterà C.

A més, els obsequis entregats als participants de 7 a 10 proves del Circuit van ser: un xandall per als qui van participar en 7 carreres; un xandall i una samarreta per als qui van finalitzar 8 carreres; un xandall, una samarreta i una motxilla per a aquells que van participar en 9 proves i un xandall, una samarreta, una motxilla i una jaqueta per als qui van aconseguir realitzar les 10 proves. A cadascun d'ells se'ls va entregar una medalla finisher, també com a manera de premiar el seu esforç en esta edició 2023.

En la segona part de l'esdeveniment, per a donar principi a l'edició 2024, es va donar a conéixer el nou patrocinador principal, que serà Caixa Popular. Per això, s'ha establit un nou logo, ja que el Circuit ara passarà a denominar-se Circuit Camp de Túria Caixa Popular: “Este nou patrocinador ens ajudarà a enriquir les carreres populars dels nostres municipis”, explica la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria. A més, es va presentar el nou calendari de les carreres d'enguany, que quedaran inaugurades el pròxim 13 d'abril amb la XI Cursa Popular Sant Vicent de Llíria. Les inscripcions ja estan obertes i es poden accedir a elles a través de l'empresa Cronorunner.

Des de la Mancomunitat Camp de Túria es treballa de manera constant per a fomentar l'esport, de la mà dels municipis que la conformen: “L'esport fa vida, fa hàbit, fa comarca i és important reconéixer l'esforç tan gran que realitzen els esportistes i els valors que transmeten”, va afegir Rafael Gómez.