Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Castell de Riba-roja acull la presentació del Torneig Internacional de Tennis El Collao que es disputarà del 6 al 14 d'octubre

300 tennistes de 47 països s'han inscrit per a disputar una de les cinc millors competicions d'Espanya.

'ESPORTS' 26 de Setembre de 2018

Arriba de nou el tennis professional a Riba-roja del Turia, amb la celebració de l'II Torneig Internacional de Tennis el Collao, en el qual participaran 300 tennistes de 47 països.
Aquesta competició ha sigut considerada com el millor TORNEIG combinat de la Comunitat Valenciana i està entre els cinc millors d'Espanya, amb una dotació en premis que ascendeix a 50.000 dòlars
La fase prèvia començarà el dia 6 d'octubre i el diumenge 14 es disputaran les finals.
Aquesta segona edició del torneig presenta com a novetat principal la major dotació en premis, realitzant un torneig combinat de 25.000 dòlars, tant en categoria femenina com a masculina. Aquestes dades ho situen com el torneig combinat, masculí i femení, més important dels quals es disputen a la Comunitat Valenciana.
Una altra de les novetats reseñables és l'exhibició prevista de tennis adaptat en cadira de rodes, que tindrà lloc el dia 14.
El torneig es consolida dins del calendari de la Federació Internacional de Tennis, situant-se en el graó previ als tornejos ATP, sota el paraigua d'UNIVERS DONA, programa integral per al desenvolupament de la dona i la seua evolució personal dins de la societat, que naix per a desenvolupar iniciatives que contribuïsquen a la millora i transformació social a través dels valors de tot l'esport femení.
La presentació tindrà lloc en el Castell de Riba-roja el dijous 27 de setembre a les 18:30 hores.