ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El CD Metaesport de Riba-roja de Túria obté el subcampionat per clubs de 10k en ruta a Santander

Els atletes centren els seus objectius en els Campionats d’Espanya individuals de juny i juliol

'ESPORTS' 22 de maig de 2017

El club local CD Metaesport, dirigit per Antonio Montoya,  va aconseguir este cap de setmana el subcampionat d’Espanya de de 10km en Ruta Absolut a Santander, un important repte que els valida  per a encarar amb garanties les proves nacionals de juny i juliol.

A títol individual, els resultats van ser els següents: Edison Castellano, el primer dels corredors locals, parava el crono en 32:15 millorant mig minut el seu millor registre en esta distància, la qual cosa li va servir per a aconseguir el 21é de la general.

Darrere d’Edison entrava en meta Diego Pol, habitual en La Mitjana Marató de Riba-roja de Túria, que tot just dos setmanes d’entrenament, després d’haver estat parat entorn de 10 dies per un accident domèstic, va aconseguir travessar la meta amb  32:34, en la 28a posició.

Tancava l’equip, Jesús Descals amb un crono de 32:41 en la 33a posició sent 7m de la seua categoria (VET +35), però a 15 segons escassos dels llocs amb dret a pódium individual.

Als efectes de la classificació per clubs, confeccionada amb el sumatori dels tres millors representants de cada club, van invertir 1 hora 37 minuts i 30 segons a menys de 90 segons de l’equip vencedor: C.A. Serrano.

Amb esta classificació, l’equip de la nostra localitat ompli les seues expectatives als efectes de classificació per clubs, i centra els seus objectius en els pròxims Campionats d’Espanya Individuals previstos per als mesos de juny i juliol.